Μητσοτάκης: Άμεσα θα αποζημιωθούν οι πληγέντες στην Εύβοια

Μητσοτάκης: Άμεσα θα αποζημιωθούν οι πληγέντες στην Εύβοια

Αύγουστος 10, 2020 - 18:45
1 σχόλια

Για πρωτοφανή νεροποντή έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος επισκέφθηκε τις πληγείσες περιοχές στην Εύβοια από τη μεγάλη καταστροφή που στέρησε τη ζωή σε οκτώ ανθρώπους και κατέστρεψε υποδομές και περίπου 3.000 οικίες.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και δήλωσε ότι γρήγορα θα ξεκινήσουν οι αποζημιώσεις προς τους πληγέντες.

επισήμανε ότι «υπάρχει ένα ζήτημα που πρέπει να δούμε, θα πρέπει να μάθουμε ώστε να κάνουμε πιο ακριβείς προβλέψεις γιατί θα έχουμε ακραία φαινόμενα».

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και «στην εκ των υστέρων κριτική για την χρήση του 112» σημειώνοντας ότι «η Πολιτική Προστασία δεν είχε ενημέρωση για ακραία φαινόμενα. Έγινε επιλογή για φυσική παρουσία αντί για αποστολή μηνύματος που μπορεί να προκαλούσε περισσότερους νεκρούς».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΑΚΡΑΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ . . . . ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΡΑΓΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ . . . . ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ , ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ . ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΧΩΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.