Μεταφορά των οστών του Π.Π. Γερμανού στην Πάτρα από τη Δημητσάνα - Δωρεάν λεωφορεία

Μεταφορά των οστών του Π.Π. Γερμανού στην Πάτρα από τη Δημητσάνα - Δωρεάν λεωφορεία

Ιούνιος 11, 2021 - 07:45
1 σχόλια

Τα Κληροδοτήματα Μακρή-Παπούλια σε συνεργασία με το Διασυνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας θα δρομολογήσουν λεωφορείο από τη Δημητσάνα για την Πάτρα για τη μεταφορά όσων συμπατριωτών μας επιθυμούν να συνοδεύσουν τη λάρνακα με τα οστά του Δημητσανίτη Εθνεγέρτη Π. Π. Γερμανού.

Όπως είναι γνωστό ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κκ. Χρυσόστομος επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα τη Βιβλιοθήκη της Δημητσάνας και ζήτησε να επιτραπεί η μεταφορά των οστών του ηρωικού συμπατριώτη μας στην Πάτρα, την πόλη της οποίας ήταν Μητροπολίτης.

Το Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης ενέκρινε την αίτηση του Σεβασμιότατου, με την προϋπόθεση τήρησης όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας και ασφάλειας, τόσο κατά τη μεταφορά όσο και στη διάρκεια της παραμονής τους στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.

Όποιος ενδιαφέρεται για συμμετοχή, να επικοινωνήσει μαζί μας με μήνυμα είτε με την Πρόεδρο του Τ.Σ. Δημητσάνας και μέλος του Δ.Σ. του Διασυνεδριακού κα. Αγγελική Μπίρη.

Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής που επιβάλλονται από την πανδημία του Covid19.

Η αναχώρηση θα γίνει το μεσημέρι και η επιστροφή αργά το βράδυ της Παρασκευής 11 Ιουνίου.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Και του Κολοκοτρώνη τα οστά να παρουν στην Πάτρα. Να τα κρατήσουν εκεί! Η Τρίπολη αποδείχτηκε ανίκανη να τα τιμήσει!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.