Μετά τα τσακάλια, αυξάνονται επικίνδυνα και οι λύκοι σε Αρκαδία και Κορινθία

Μετά τα τσακάλια, αυξάνονται επικίνδυνα και οι λύκοι σε Αρκαδία και Κορινθία

Ιανουάριος 23, 2023 - 16:43
22 σχόλια

Eurokinissi/Αρκτούρος

Ο περιφερειακός σύμβουλος της «Νέας Πελοποννήσου» Γιώργος Ρουμελιώτης κατά τη συνεδρίαση του ΠεΣυ Πελοποννήσου τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου, αναφέρθηκε στην αύξηση του πληθυσμού των λύκων στην ορεινή Αρκαδία και ορεινή Κορινθία, λέγοντας ότι έχουν απελευθερωθεί λύκοι στην Πελοπόννησο και μάλιστα ανεξέλεγκτα και χωρίς μελέτη.

Ο κ. Ρουμελιώτης είπε:

«Τα τελευταία χρόνια οι επιθέσεις λύκων είναι δεκάδες, δημιουργούνται προβλήματα και τρόμο. Πρέπει να επιτευχθεί η κατάλληλη ισορροπία. Στην Πελοπόννησο έχουν απελευθερωθεί λύκοι χωρίς καμία μελέτη, και έχουν έρθει και στην ορεινή Αρκαδία και στην ορεινή Κορινθία. Έχει πλημμυρίσει ο τόπος από τσακάλια, και σε λίγο θα πλημμυρίσουμε και από λύκους. Ο λύκος πάντα υπήρχε, αλλά διατηρούσε μικρούς πληθυσμούς. Σας ενημερώνω ότι σε πολλές περιοχές ήδη έχουν επιτεθεί σε ανθρώπους και σε κοπάδια. Ο λόγος της εξάπλωσης είναι το γεγονός ότι δεν έχει κανέναν φυσικό εχθρό. Οι κυνηγετικές οργανώσεις δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για τον λύκο. Η κατάσταση θα γίνει ακόμα πιο επικίνδυνη.

Πρέπει να είμαστε πρωτεργάτες σε αυτό το σοβαρό θέμα. Πολύ σύντομα θα γίνει απειλή για τη χώρα και για την Πελοπόννησο.


22 Σχόλια

Δεν πρέπει να καθησουν στο εδώλιο όλοι αυτοί που ελευθερώνουν φίδια ,λύκους ,βιζόν,ψάρια ενυδρείου ,παπαγαλους ,που δεν ταιριάζουν στο ελληνικό οικοσύστημα .

Ο Γεωργιος Ρουμελιωτης έχει απόλυτο δίκιο σε αυτό το πολύ σοβαρό θέμα ( + 12 χρόνια ) Ο Ρουμελιωτης έπρεπε να είναι Δήμαρχος στην ΤΡΙΠΟΛΗ που ξέρει τα τοπικά προβλήματα για παραπάνω από 4 δεκαετίες τώρα και όχι ο Δημαρχακος και η τεμπελο-συμμορια του που κατεδαφίσει την πόλη τους τελευταίους 47 μηνες!!..

Να δείτε που αυτοί οι λύκοι στο τέλος θα είναι φλωροι , 19.40 δεν έχουμε και μπολετα ρε παιδάκι μου να σε έχουμε σε μια απόσταση

Ποιός σού είπε ρε μεγάλε εσένα ότι είσαι ο μοναδικός κάτοικος τής γης;; Τα ζώα τι είναι;;

19:40 ας κατέβει στην αρένα να διαγωνιστεί ο Ρουμελιώτης. Ποιος τον κρατάει;

Δηλαδή οι οικολόγοι έχουν κρυμμένα σε μέρη που δεν μπορεί να βρει κανείς, λύκους, φίδια, τσακάλια κτλ κτλ,τα ταιζουν κάθε μέρα τόνους τροφής που ούτε αυτές μπορούμε να ανσκαλυψουνε και ξαφνικά τα αφήνουν ελεύθερα που ούτε τότε μπορούν να τους εντοπίσουν.

23.32 @ θα πάρει συμβουλές πρώτα από τα τσαντιρια στο Παλλάδιο & Τζιβα & Στάδιο & Kανδηλα ,& ΒΙΠΕ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ & περιχώρων....

Είμαι μελισσοκόμος και γυρίζω μόνος μου στα όρη και τα βουνά και πάντα έχω όπλο δίπλα μου, διότι το ξέρω το θέμα και την επικινδυνότητα του. Ελπιζω στην κατανόηση των Δασικών υπαλλήλων....

Η π@π@ρι@ πάει σύννεφο. Ο άνθρωπος δεν είναι το μοναδικό είδος στην γη. Έχει την δύναμη όμως να κρατήσει ισορροπίες. Όπως είναι κακό να εξοντώνεις ζώα και να καταστρέφεις την φύση, το ίδιο είναι όταν αφήνεις άγρια ζώα σε χώρους που δεν ανήκουν γιατί δεν έχουν εχθρούς. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να καταστρέψεις τη φύση. Όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι ο ίδιος άνθρωπος που το παίζει δήθεν φιλόζωος με τα οικόσιτα ζώα και τα θέλει ανεξέλεγκτα στους δρόμους. Υ.Γ. Είμαι σίγουρος ότι οι "φιλόζωοι" δεν θα καταλάβουν γιατί έχουν σκ@τ@ στο κεφάλι τους.

19.40:Η Λεϊλά.εκτος από αντιπεριφερειρχινα την είδε και για Δημαρχινα τώρα; Άντε και εις ανώτερα!!!

Γιατί απελευθέρωσαν μονο λύκους? και αρκούδες και λύγκες και όλα τα άγρια ζώα μαζί να αμολήσουν....να πας να μαζέψεις ελιές ή κάστανα ή μήλα και να τσακώνεται η αρκούδα με τον λύκο για το ποιος θα σε φάει πρώτος και ταυτόχρονα τα αγριογούρουνα να έχουν κάνει το χωράφι ταράτσα.......

Γιατί να απελευθερώσουν μόνο λύκους? να αμολήσουν και αρκούδες και λύγκες και άλλα ζώα....να πας να μαζέψεις ελιές ή κάστανα ή καρύδια ή μήλα, να έχουν μαζευτεί αρκούδες και λύκοι και να τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος θα σε φάει πρώτος.....και ταυτόχρονα τα αγριογούρουνα να σου έχουν κάνει το χωράφι βομβαρδισμένο τοπίο......

Λέει ψέματα πως πάντα υπήρχαν λύκοι στην Πελοπόννησο και τώρα αυξήθηκαν, τώρα θα τους απολύσουν ή τους έχουν τελευταία απολύσει και ρίχνουν αδειανό να πιάσουν γεμάτο και κάπως έτσι πάει περίπατο και ο αγροτουρισμός πχ περίπατος κτλ και ο αγροτικός κόσμος!!!

Η διασπορά ψευδών ειδήσεων έχει πολιτικοποιηθεί εδώ και μερικούς μήνες. Αναμένουμε από τα αρμόδια όργανα την εφαρμογή του νόμου. Υπάρχει βεβαίως το ενδεχόμενο, για άλλη μια φορά, ο συγκεκριμένος συνειδήτος ψεύτης, να την βγάλει καθαρή. Άγνωσται αι βουλαί του Κυρίου!!!

Αγράμματε 12:24 θέλεις να πεις "ποινικοποιηθεί" καί λες "πολιτικοποιηθει"

Γεια σου ρουμελιωτη ατσίδα! Βγαίνεις λες μια μα..κια χωρίς στοιχεία και όλα καλά. Μπράβο και στους ατσίδες που τον ψηφίζουν. Άντε τώρα για τηνγουρουνοπαρέα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.