Μελάκι Δολιανών: Διάκριση της οικογένειας Κολοστούμπη στον διεθνή διαγωνισμό «Great Taste Awards»

Μελάκι Δολιανών: Διάκριση της οικογένειας Κολοστούμπη στον διεθνή διαγωνισμό «Great Taste Awards»

Οκτώβριος 07, 2020 - 10:23
0 σχόλια

Σε έναν από τους σπουδαιότερους και έγκυρους διαγωνισμούς τροφίμων και ποτών παγκοσμίως τα "Great Taste Awards" που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στο Λονδίνο βραβεύτηκαν τα μελισσοκομικά προϊόντα της οικογένειας Κολοστούμπη (ΜΕΛΑΚΙ ΔΟΛΙΑΝΩΝ). Τα βραβεία "Great Taste Awards" είναι αναγνωρισμένα για την αντικειμενικότητα και την εγκυρότητά τους, καθώς τα προϊόντα δοκιμάζονται και κρίνονται ύστερα από αμέτρητες ώρες τυφλών δοκιμών από περισσότερους των 500 κριτών, μεταξύ των οποίων βρίσκονται κριτικοί τροφίμων , διακεκριμένοι σεφ, μάγειρες, ιδιοκτήτες εστιατορίων, πλήθος δημοσιογράφων γαστρονομίας, παραγωγοί και συγγραφείς βιβλίων μαγειρικής. 

Η σύγχρονη μονάδα παραγωγής και συσκευασίας μελισσοκομικών προϊόντων από τα Δολιανά Αρκαδίας κατάφερε να κερδίσει 3 χρυσά αστέρια απέναντι σε 12.500 υποψηφιότητες. Τα μέλια που βραβεύτηκαν είναι τα εξής : μέλι καστανιάς , μέλι θυμάρι και μέλι πεύκο. Τα προϊόντα  που φέρνουν το διακριτικό σήμα του "Great Taste Awards" αναγνωρίζονται μεταξύ των καταναλωτών και των εμπόρων τροφίμων ως άριστης ποιότητας και προσδίδουν κύρος στο προϊόν . 

Τέτοιου είδους διακρίσεις κάνουν περήφανη την Αρκαδία για τα προϊόντα της. Θα θέλαμε να συγχαρούμε την οικογενειακή επιχείρηση ΜΕΛΑΚΙ ΔΟΛΙΑΝΩΝ και να της ευχηθούμε πάντα τέτοιες "διεθνείς" διακρίσεις. 

Από το farmportal.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.