Μέγας Εσπερινός και περιφορά εικόνας στον Άγιο Κωνσταντίνο - «Ματζαγρά» (pics,vid)

Μέγας Εσπερινός και περιφορά εικόνας στον Άγιο Κωνσταντίνο - «Ματζαγρά» (pics,vid)

Μάιος 20, 2022 - 20:55
0 σχόλια

Με κάθε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε ο Εσπερινός στον Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου την Παρασκευή 20 Μαΐου παραμονή της εορτής στην περιοχή «Ματζαγρά» στον Άγιο Κωνσταντίνο Τρίπολης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός χοροστατούντος του βοηθού Επίσκοπου της Ιεράς Μητρόπολης Μαντινείας Θεόκλητου και άλλων πατέρων της εκκλησίας.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός όπου πολλοί πιστοί τίμησαν τους Αγίους  καθώς και προσέφεραν αρτοκλασία  υπέρ υγείας και βοηθείας και ακολούθησε η περιφορά της εικόνας του Αγίου Κωνσταντίνου με πλήθος κόσμου να ακολουθεί.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, ο Αντιπεριφερείαρχης Διοίκησης και Οικονομίας Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Ρουμελιώτης, ο αντιδήμαρχος κ. Μακαρούνης και κ. Κούρος, ο πολιτευτής Αρκαδίας Νίκος Γιαννακόπουλος καθώς και η δημοτική σύμβουλος κ. Ζαμπαθά αλλά και εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών της περιοχής.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Μέγας Εσπερινός και περιφορά εικόνας στον Άγιο Κωνσταντίνο Μαντζαγρά


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.