Το μεγάλο «ευχαριστώ» ενός ασθενή στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Το μεγάλο «ευχαριστώ» ενός ασθενή στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Ιούνιος 14, 2021 - 10:21
2 σχόλια

Eυχαριστήρια επιστολή προς το Παναρκαδικό Νοσοκομείο και τους γιατρούς του έστειλε ο κ. Λουκάς Δημήτρης.

Μετά από την περιπέτεια της υγείας μου και την πολυήμερη νοσηλεία μου στην κλινική COVID-19 του Παναρκαδικού Νοσοκομείου,θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ δημόσια: τον παθολόγο-Λοιμωξιολόγο Κο Παρασκευά Νίκου και τις πνευμονολόγους Κα Γαρυφαλλιά Βλάχου και Κα Κάλλια Μπόζνου για τις ιατρικές, ανθρώπινες και ψυχολογικές υπηρεσίες τους για την αποκατάσταση μου.  

   Ευχαριστώ τους φίλους παθολόγους του νοσοκομείου Κο Στέλιο Λουμπαρδιά και Κο Βασίλη Βασιλείου για το καθημερινό ενδιαφέρον τους.

Επίσης  να συγχαρώ και να ευχαριστήσω το παραϊατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που ακούραστα προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στη νοσηλεία, καθαριότητα, περιποίηση και ψυχολογική υποστήριξη.

Άφησα για το τέλος, τους συγγενείς, φίλους, συνεργάτες, πελάτες και όλους τους άλλους που με τις ευχές τους και το ενδιαφέρον τους μου έδιναν κουράγιο και υπομονή.

Με τις ευλογίες του Κυρίου και τις ευχές σας πήγαν όλα καλά.

Υγεία και αγάπη σε όλους μας.

Ευχαριστώ

Λουκάς Δημήτρης

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.