Μεγάλη «ουρά» για rapid test στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη την Κυριακή (pics)

Μεγάλη «ουρά» για rapid test στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη την Κυριακή (pics)

Οκτώβριος 24, 2021 - 13:06
1 σχόλια

Υπομονετικά περιμένουν οι πολίτες το μεσημέρι της Κυριακής στην «ουρά» στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη για να κάνουν rapid test, προκειμένου να ελέγξουν αν έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό.

Η μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στην Αρκαδία αλλά και στην Τρίπολη, ιδίως στις νεαρές ηλικίες, την τελευταία εβδομάδα, φαίνεται ότι κινητοποιεί τους δημότες, οι οποίοι πηγαίνουν κατά δεκάδες να εξεταστούν.

Ο εμβολιασμός και τα συχνά τεστ, η τήρηση των μέτρων και των αποστάσεων είναι τα μόνα όπλα που έχουμε εναντίον του κορωνοϊού. Η Αρκαδία, με χαμηλή εμβολιαστική κάλυψη και ελλιπή τήρηση των μέτρων από τους πολίτες, ιδίως στους κλειστούς χώρους διασκέδασης, παρουσιάζει ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού και μάλιστα στις νεαρές ηλικίες.

 

Φωτογραφίες arcadiaportal.gr

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Αναρωτηθήκατε γιατί ;;;; Τα κρούσματα καλπάζουν στην Πόλη και η Αρκαδία κοκκίνησε σύμφωνα με την άποψη των αρμοδίων επιστημόνων ! Κατά τα άλλα να γίνει και η παρέλαση και εκδηλώσεις και τα πάντα ! Ιός δεν υπάρχει ....μια απλή γριππούλα είναι ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.