Μεγάλη επισκεψιμότητα στην Αρκαδία - Κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού (vid)

Μεγάλη επισκεψιμότητα στην Αρκαδία - Κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού (vid)

Οκτώβριος 27, 2020 - 19:36
3 σχόλια

Έξι τα κρούσματα στην Αρκαδία το τριήμερο 23-25 Οκτωβρίου , πέντε στις 26 και 3 στις 27 Οκτωβρίου όπως ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ και υπάρχουν υποψίες ότι ο αριθμός των κρουσμάτων θα συνεχίσει να είναι αυξητικός τα επόμενα εικοσιτετράωρα, αφού αυξάνονται και τα τεστ διάγνωσης του κορωνοϊού.

Βέβαια η Αρκαδία παραμένει στο επίπεδο 1 με μικρό αριθμό κρουσμάτων και όπως φαίνεται η προσπάθεια η οποία γίνεται είναι αποτελεσματική, ανέφερε σε δηλώσεις του το πρωί της Τρίτης 27 Οκτωβρίου ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Οι προοπτικές είναι να παραμείνουμε έτσι

Εξαιτίας του καλού υγειονομικού επιπέδου που βρίσκεται η Αρκαδία έχουμε πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα τα Σαββατοκύριακα, ιδίως στις ορεινές περιοχές του νομού, ανέφερε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Ως γνωστόν τα ορεινά χωριά της Αρκαδίας, αλλά και τα παράλιά της, είναι πόλος έλξης κατοίκων της Αττικής οι οποίοι θέλοντας να ξεφύγουν από την δύσκολη καθημερινότητα και τα περιοριστικά μέτρα της «πορτοκαλί» Αττικής, εκδράμουν στην Τρίπολη, την Γορτυνία και την Κυνουρία, με τον κίνδυνο μεταφοράς του ιού να μεγαλώνει, αφού  όπως αποδεικνύεται υπάρχουν πολλοί ασυμπτωματκοί φορείς του κορωνοϊού.

Ο κόσμος του τουρισμού ίσως βλέπει ελπιδοφόρα αυτή την αύξηση της κίνησης, αλλά πρέπει όλοι να αναλογιστούν ότι αν τώρα «πανηγυρίζουν» για την πληρότητα, τον Δεκέμβριο ίσως βάλουν προσωρινό λουκέτο ξανά.

Το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο κ. Λαμπρόπουλος με αφορμή τις σημερινές του δηλώσεις είναι «Συνεχώς και ακόμα περισσότερο όταν υπάρχουν επισκέπτες από την Αθήνα στην περιοχή μας θα πρέπει να λαμβάνονται όλα τα μέτρα από όλους, έτσι ώστε να διατηρηθεί το πολύ καλό επίπεδο υγειονομικής προστασίας στην Αρκαδία»

Οι επιχειρηματίες της εστίασης θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα προστασίας

 

Οι στιγμές είναι κρίσιμες και απαιτείται η πιστή τήρηση των μέτρων και χρήση μάσκας όπου απαιτείται και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει χαλάρωση.

Video: 

Μεγάλη επισκεψιμότητα στην Αρκαδία – Κίνδυνος να διασπαρεί ο κορωνοϊός


3 Σχόλια

Σταματείστε λοιπόν αυτήν την επικίνδυνη επισκεψιμότητα κύριοι Αρμόδιοι! ! Υπάρχει τρόπος , γιατί με διαπιστώσεις και ευχές δεν θα σταματήσει η εξάπλωση και η διασπορά του κορωναιού !!! Τι περιμένετε δηλαδή, να γίνουμε Ιωάννινα ή Σέρρες για να πάρετε μέτρα ;;; ''Οι καιροί ου μενετοί'' .....

Το λέτε και μόνοι σας. Γιατί αυξήθηκαν τα κρούσματα; Επειδή αυξήθηκαν τα τεστ. Πόσα τεστ γίνονται καθημερινά; Πόσοι θεραπεύονται; Πόσοι μπαίνουν σε νοσοκομεία ΑΠΟ κορωνοϊό; Γιατί μας λέτε μόνο τη μισή αλήθεια; Μην τρώτε τον κοροϊδοϊό ρε πατριώτες. Ψυχραιμία.

@16:21 Σου εύχομαι να μην κολήσεις...κοροϊδοϊό, γιατί δεν θα έχεις πού να τρέξεις με την κλαρωτή φουστίτσα σου

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.