Με το μυαλό στην ΑΕΚ ο Αστέρας

Με το μυαλό στην ΑΕΚ ο Αστέρας

Νοέμβριος 27, 2020 - 13:09
3 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης αφήνει πίσω του τα άτυχα αποτελέσματα και τις κακές εμφανίσεις με Λαμία και Απόλλωνα Σμύρνης έχοντας στρέψει την προσοχή του αποκλειστικά και μόνο στο Κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Η αρκαδική ομάδα βρίσκεται και επίσημα σε ρυθμούς ΑΕΚ έχοντας ξεκινήσει όπως είναι λογικό την προετοιμασία της με τον Μίλαν Ράσταβατς και τους συνεργάτες του να ετοιμάζουν τα πλάνα τους για την τόσο απαιτητική αυτή αναμέτρηση που έρχεται.

 Οι κιτρινομπλέ σε διάστημα 8 ημερών αναμένεται να δώσουν το τρίτο κατά σειρά παιχνίδι τους με την ομάδα να ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει σε τροχιά πεντάδας που είναι και ο μεγάλος στόχος.

Από την άλλη πλευρά η Ένωση αναμένεται να έρθει στην Τρίπολη μετά από εντός έδρας ήττα σοκ από την Ζόρια για το Europa League που σαφώς δημιουργεί πρόβλημα στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Ρε είστε καλά ίσια κι όμοια είστε με την ΑΕΚ που θα γράψετε για ντέρμπι, άντε γιατί πολύ την έχετε ακούσει!!!!

Τι ακριβώς πρόβλημα δημιουργεί στο κομμάτι της ψυχολογίας της ΑΕΚ η ήττα από τη Ζόρια; Ίσα-ίσα που θα έρθει στην Τρίπολη φορτσάτη για να κερδίσει και να ρεφάρει την ήττα στο Γιουρόπα Λιγκ. Δεν το ξέρετε ότι συμβαίνει αυτό με όλες τις ομάδες, πως όταν χάσουν ένα παιχνίδι, τα δίνουν όλα στο επόμενο για να μην κάνουν δύο ήττες σερί; Τι μππούρδες περι ψυχολογίας τσαμπουνάτε;

Δεν είμαι ΑΕΚ αλλά πολύ θα χαρώ να ρίξει στη Ραχούλα όπως λέει και κάποιος φίλος τρία τεμάχια.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.