Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «Άγιος Κωνσταντίνος, μια πόρτα με την Τρίπολη» (pics,vid)

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση «Άγιος Κωνσταντίνος, μια πόρτα με την Τρίπολη» (pics,vid)

Ιούλιος 15, 2020 - 21:00
0 σχόλια

Ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με  τον Πολιτιστικό Σύλλογο των απανταχού Αγιοκωνσταντινιωτών (Ματζαγριωτών) Μαντινείας  διοργάνωσαν την εκδήλωση «Άγιος Κωνσταντίνος, μια πόρτα με την Τρίπολη»

Όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη 15 Ιουλίου στο Πάρκο του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου στην Τοπική Κοινότητα Αγίου Κωνσταντίνου, αρχικά  ξεναγήθηκαν από τον ταλαντούχο μαθητή Βασίλη Μανωλόπουλο στην δεύτερη έκθεσή του με θέμα "Σαν έφηβος πια … καλλιτεχνώ "

Την έκθεση είχαν πλαισιώσει πλούσιες δράσεις για παιδιά, που αξιοποίησαν τη φαντασία και δημιουργικότητα των παιδιών και προσέφεραν μέσα από τη διασκέδαση έναν ιδιαίτερα γόνιμο δρόμο για τη γνώση και την καλλιέργεια των ικανοτήτων όλων των παιδιών.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν το Τμήμα ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης, ο ΤΑΣ Άρτεμις (Τοξοβολία Τρίπολης) , το 1ο Σύστημα Προσκόπων Τρίπολης, το Star Fitness Ίριδα και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αρκαδίας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr " Άγιος Κωνσταντίνος , μια πόρτα με την Τρίπολη"


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.