Με δύο τράπεζες μένει η Μεγαλόπολη...

Με δύο τράπεζες μένει η Μεγαλόπολη...

Μάιος 16, 2022 - 17:43
1 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Στις 16 Απριλίου είχαμε αναρτήσει ένα άρθρο με τίτλο: Κουίζ γνώσεων για την μεταλιγνιτική εποχή – Πόσες τράπεζες θα λειτουργούν το καλοκαίρι στην Μεγαλόπολη;

Η απάντηση λοιπόν σε αυτό το ερώτημα έρχεται με την γνωστοποίηση του κλεισίματος του υποκαταστήματος της ALPHA BANK στη Μεγαλόπολη τις επόμενες ημέρες.

Μετά το κλείσιμο της EUROBANK , στην Μεγαλόπολη πλέον θα λειτουργούν μόνο η Τράπεζα Πειραιώς και η Εθνική Τράπεζα .

Ακούγονται πολλές απόψεις για το τι φταίει και κλείνουν τα καταστήματα, αυτό όμως που έχει σημασία είναι ότι στην συγκεκριμένη περίοδο που γίνεται στην Μεγαλόπολη , δικαίως συνδέεται με το μέλλον της περιοχής μας.

 

kafeneio-megalopolis.gr


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Η Αλφα Μπανκ αποτελει συνεχεια 3 ιστορικων τραπεζων ΠΙΣΤΕΩΣ,ΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ.Ολο αυτο το επιτυχημενο εγχειρημα εγινε επι ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ.Δυστυχως το εργο του Ιωαννου Κωστοπουλου φαινεται οτι δεν βρηκε ισαξιους διαδοχους του.Η Αλφα Μπανκ κλεινει συνεχως καταστηματα περιφρονοντας το κοινωνικο συνολο.Στο εξης οι κατοικοι της Μεγαλοπολης θα πρεπει να πανε στη Τριππλη η την Καλαματα!Να πως η Αλφα Μπανκ φροντιζει για την αποκεντρωαη!Να πως η Αλφα Μπανκ σεβεται το πελατολογιο της!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΗΜΑΝ ΜΠΡΑΔΕΡΣ!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.