Μαθήματα ως τέλη Ιουνίου ανακοίνωσε η υφυπουργός Παιδείας

Μαθήματα ως τέλη Ιουνίου ανακοίνωσε η υφυπουργός Παιδείας

Μάρτιος 31, 2021 - 11:57
0 σχόλια

Παράταση του σχολικού έτους, μέχρι και τα τέλη Ιουνίου, λαμβάνοντας υπόψη τις εκτιμήσεις των λοιμωξιολόγων, προανήγγειλε η υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ. Η υφυπουργός Παιδείας ανέφερε ακόμα ότι μόνο το 30% των εκπαιδευτικών έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να εμβολιαστούν, με τις δόσεις που περισσεύουν από τον προγραμματισμό.

Ακόμα, σχετικά με τον εμβολιασμό των εκπαιδευτικών, η υφυπουργός ανέφερε ότι μόνο το 30% των εκπαιδευτικών έχει δηλώσει την πρόθεσή του να εμβολιαστεί με το νούμερο αυτό να ανεβαίνει κάπως με εκείνους που έχουν ήδη εμβολιαστεί με το εμβόλιο της ΑstraZeneka αλλά και εκείνους που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Αναφορικά με το άνοιγμα των σχολείων η υφυπουργός υποστήριξε πως, όπως έχουν τα πράγματα για το άνοιγμα των σχολείων έχουν προτεραιότητα γυμνάσια και λύκεια και ιδιαίτερα τα λύκεια λόγω των επερχόμενων εξετάσεων, αλλά και για το γεγονός πως πρόκειται για τις βαθμίδες που έχουν κάνει τη λιγότερη δια ζώσης εκπαίδευση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.