Λήξη συναγερμού στην Τρίπολη: Αρνητικά όλα τα τεστ του ασθενούς

Λήξη συναγερμού στην Τρίπολη: Αρνητικά όλα τα τεστ του ασθενούς

Ιούνιος 09, 2020 - 13:37
7 σχόλια

Βγήκαν τα αποτελέσματα των τεστ από το νοσοκομείο της Πάτρας και το Ινστιτούτο Παστέρ μετά το μεσημέρι της Τρίτης 9 Ιουνίου για τον ασθενή που σε πρώτη φάση διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Παναρκαδικού Νοσοκομείου, έγιναν δύο τεστ στην Πάτρα και βγήκαν αρνητικά, ενώ αρνητικό βγήκε και το τεστ του Ινστιτούτου Παστέρ.

Ακόμη, από τα 63 δείγματα που έχουν σταλεί στο ΠΑΣΤΕΡ, του προσωπικού της δομής και του νοσηλευτικού προσωπικού, τα μισά έχουν βγει αρνητικά, ενώ αναμένονται μέσα στη μέρα να βγουν και τα υπόλοιπα.

Δείτε επίσης:

 

Κρούσμα κορωνοϊού στην Τρίπολη: Αρνητικό το πρώτο τεστ στην Πάτρα 

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

Στην αρχή είπανε έχει και εμεις είπαμε δεν έχει ε και μετά μας είπανε έχει έχει ε και λέμε εμείς έχει , ε και μετά μας είπανε δεν έχει , ε και τίποτα άλλο μόνο αυτό

Εάν το νοσοκομείο της Τρίπολης δεν μπορεί να ανακοινώσει επίσημα ότι είναι κρούσμα covid-19 καλύτερα να μην το αναφέρει καθόλου. Την αναστάτωση και μόνο που προκάλεσε στον κόσμο και στον ίδιο τον πολίτη της το έχει σκεφτεί καθόλου? Απλά κοιτάξτε τον πυρετό που πυρετό έχει ο οποιοσδήποτε.. Λυπάμαι πολύ για το νοσοκομείο μας γιατί από ένα εξαιρετικό πρώτο νοσοκομείο έγινε απλά για να λέμε ότι υπάρχει για πρώτες βοήθεια .

να χαιρεται ο υπουργος τις επιλογες του στη διοικηση.... κριμα μητσοτακη επεσες σε ζονγκ

Τώρα και να κλάσεις με κορωνοιο θα σε βγάλουν. Έτσι ντόρος να γίνεται μην τύχει και ξυπνήσει ο κόσμος να συνεχίσουν να μας ελέγχουν. Ξυπνάτε όρνια δεν είναι τούτος ο ιός χειρότερος από τους άλλους

21:31 Μπες εσύ μπροστά που είσαι ατρόμητος κι εμείς που είμαστε χέστες θα σ' ακολουθήσουμε

Έπρεπε να γίνουν καμιά δεκαριά τεστ και στατιστικά να έβγαινε το αποτέλεσμα! Φανταστείτε στο Κρανίδι τη Λάρισα κλπ τι επιτυχία έχουν τα τεστ. Για γέλια η κατάσταση...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.