Live: Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη Μεγαλόπολη - «Όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ»

Live: Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη Μεγαλόπολη - «Όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ»

Οκτώβριος 15, 2021 - 12:04
13 σχόλια

Το Καφενείο Μεγαλόπολης μεταδίσει ζωντανά το συλλαλητήριο στην σελίδα στο Facebook

Συντονιστική Αγωνιστική Επιτροπή Μεγαλόπολης

(Δήμος Μεγαλόπολης – ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ – Σωματεία ΔΕΗ –  Εργατικό Κέντρο -Σύνδεσμος Συν/χων ΔΕΗ – Τοπικοί Φορείς)

ΌΧΙ στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ

ΌΛΟΙ  στο  Συλλαλητήριο – Παρασκευή 15 Οκτωβρίου – στις  12  το μεσημέρι – Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης

Η «Συντονιστική Αγωνιστική Επιτροπή Μεγαλόπολης» σας καλεί την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 στις 12 το μεσημέρι, στην Κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης, στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.

Η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ δεν είναι θέμα μόνο των εργαζόμενων της ΔΕΗ αλλά ολόκληρου του Ελληνικού λαού και ιδιαίτερα του λαού της Μεγαλόπολης και της ευρύτερης περιοχής.

Είναι υποχρέωση όλων μας να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του εθνικού δημόσιου φορέα ενέργειας.

Tags: 

13 Σχόλια

Όλοι αυτοί που επικροτούσαν το κόψιμο των δώρων στους Δεητζηδες ήταν ελεύθεροι επαγγελματίες και τώρα λείπουν από αυτούς ,τώρα αυτοί που επικροτούν την κατάργηση του λιγνίτη ας καθησουν με την πράσινη ενέργεια και να πληρώνουν 3 φορες πάνω την κιλοβατώρα και αυτό για αρχή .Καληνυχτα Ελλάδα δεν θα ξημερώσει ΠΟΤΕ

Όχι στο ξεπουπούλιασμα της ΔΕΗ λέω εγώ. Το σκεπτικό να παίρνεις ένας δημόσιος υπάλληλος 3.000€ για δουλειά που βγαίνει με τα μισά λεφτά, επειδή θα ψωνίσει από τον ελεύθερο επαγγελματία με ξεπερνάει. Με αυτή την λογική χρεοκοπήσαμε. Το δημόσιο λειτουργεί εδώ και 3-4 δεκαετίες με μεγαλύτερους μισθούς από τον ιδιωτικό τομέα. ΚΑΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ. Τι δεν καταλαβαίνετε; Οι χώρες είναι πλούσιες όταν εξάγουν. Όταν έχουν υψηλή παραγωγικότητα. Ισχύει κάτι τέτοιο για την ΔΕΗ τις τελευταίες 4 δεκαετίες; ΟΧΙ βέβαια. Τέλειωσαν τα ψέματα παιδιά. "Ωραίο" ήταν το πάρτι, τελείωσε.

Η Αρκαδία και ειδικά η Τρίπολη και η Μεγαλόπολη για να μην μαραζώσουν τελείως χρειάζεται να αλλάξουν κατεύθυνση. Από πόλη δημοσίων υπαλλήλων χρειάζεται να γεμίσουν με βιοτεχνίες και μικρές βιομηχανίες. Χρειάζεται η ΒΙ.ΠΕ. να γεμίσει, να χρειαστεί να επεκταθεί. Το μέλλον της Τρίπολης είναι στην ΒΙ.ΠΕ. Αλλιώς σε 20 χρόνια θα πέσει στις 20-25.000. Το μοντέλο με τους τρελούς μισθούς στην ΔΕΗ και κατανάλωση στην Τρίπολη δεν είναι βιώσιμο, δεν ήταν ποτέ. Χρειαζόμαστε 10-15 DEMO. Χρειαζόμαστε ιδιωτικό τομέα που παράγει για να στηρίξει και τον ιδιωτικό τομέα που στοχεύει στην κατανάλωση.

Διαμαρτύρονται οι τόσα χρόνια βολεμένοι, που οι περισσότεροι βόλεψαν και τα παιδιά τους. Τί να πουν τα παιδιά που δουλεύουν για 600 ευρώ το μήνα;

Για τον Παυλο ισχυει στο ακεραιο οτι ειναι ο λογος του ειναι και ο κ..λος του.Εαν βαλεις στην αναζητηση "Παυλος" θα σου δωσει αποτελεσματα απο 250+ σελιδες οι μισες και παραπανω σχολια του Παυλου.Ενας τοσο πολυασχολος και επιτυχιμενος επιχειρηματιας βρισκει χρονο να ασχοληθει μαζι μας.Να μας διαφωτησει με φοβερα σχεδια σαν αυτα...

@10:00 - Τα 5-10 λεπτά που αφιερώνω την ημέρα για σχόλια στο Arcadia Portal, πράγματι μου μειώνουν την παραγωγικότητα. Είναι οι μικρές χαρές της ζωής όμως, που λέμε.

12.39 Σιγά ρε workaholic μην σκίσεις κανα καλσόν από την πολλή παραγωγικότητα. Κατούρα και λίγο. Όσο προλαβαίνεις, τουλάχιστον, για να μην μειωθεί περισσότερο η παραγωγικότητά σου. Σε ευχαριστούμε πάντως που μας τιμάς με τα σχόλιά σου εμάς τους πλεμπαίους

Τα παιδια που δουλευουν για 600 να παρουν τον δρομο του αγωνα γιατι κανενας δεν πρεπει να δουλευει για 600.Αυτοι που δουλευουν στην ΔΕΗ στα ορυχεια ξερουν οτι μεγαλωνουν ορφανα.Γιατι ολοι πεθαινουν στα 50 τους.Αυτα που λετε μερικοι ειναι μεγαλο αληταριο.Ο Λαος θα πληρωσει ακριβα το μαρμαρο.

Να παραγουν πίπες ας πούμε; Εδω κλείνουν οι βιοτεχνίες που λειτουργούν επι δεκαετίες επειδη οι βιοτέχνες θελουν να παράγουν εν ετει 2021,τα ιδια προιόντα που παρήγαγαν το 1970. Γάιδαροι και άλογα τέλος ας πουμε. Τι να κανει αυτος που φτιάχνει σαμάρια; Τη στιγμή που οι μεγάλες εταιρίες προσφέρουν αντιστοιχα προιόντα σε τιμές ξεφτιλα, μοιραία εαν δεν υπαρχουν δημόσιοι υπαλληλοι θα μείνει αυτος ο τοπος χωρις κανεναν.

Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Παράγουμε τζατζικι μουσακα φετα και Jtouni. Και διακοπες. Σαν την κουβα. Ειμαστε πιτα στους αμορφωτους μορφωμενους και στους μορφωμενους αμορφωτους. Επισης εαν περιμενεις με εξαγωγες να πατησουμε στα ποδια μας καληνυχτα.

Παυλο και εσυ απο το δημοσιο payroll πληρωνεσαι για να γραφεις τα φοβερα αυτα σχολια.Απλα εισαι κακος στην δουλεια σου εαν λοιπον γινοταν αξιολογηση θα επρεπε να κοπεις.Ενα καλο τρολ θα φροντιζε να μην απανταει μεβτο φυλλαδιο του κοματος.Θα ηταν λιγο πιο δημιουργικο.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.