Λιγνιτόσημο: Αισιοδοξία για επενδύσεις στην Μεγαλόπολη (pics,vid)

Λιγνιτόσημο: Αισιοδοξία για επενδύσεις στην Μεγαλόπολη (pics,vid)

Ιούνιος 03, 2020 - 14:41
1 σχόλια

Συνεδρίασε η επιτροπή παρακολούθησης για τη διαχείριση υλοποίησης του ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος του Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης την Τετάρτη 3 Ιουνίου στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη.

Στη συνεδρίαση, υπό την προεδρεία του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, το θέμα που απασχόλησε ιδιαίτερα το σώμα είχε να κάνει με τα έργα που θα γίνουν στη Μεγαλόπολη, ενόψει της μεταλιγνιτικής εποχής.

Ο περιφερειάρχης και πρόεδρος της επιτροπής στην αρχή μίλησε για τις τηλεδιασκέψεις που γίνονται  με την επιτροπή συντονισμού κάθε δεκαπέντε μέρες, τονίζοντας ότι η περιφερειακή αρχή σε συνεργασία με τον δήμο Μεγαλόπολης καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για την μεταλιγνιτική εποχή.

Αντιμετωπίζουμε πολλές δυσκολίες, αλλά ενωμένοι θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε

Το master plan προχωρά και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα είναι ολοκληρωμένο είπε.

Τέλος τόνισε ότι ήδη επενδυτές έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την περιοχή της Μεγαλόπολης, σημειώνοντας ότι πρέπει πρώτα να επιλυθούν κάποια ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις αδειδοτήσεις εκτάσεων.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Χριστογιαννόπουλος ζήτησε από τον περιφερειάρχη να συζητηθεί το θέμα της Μεγαλόπολης στο περιφερειακό συμβούλιο, αλλά ο περιφερειάρχης δεν έδειξε να αποδέχεται το αίτημα .

Ο δήμαρχος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι πολιτικοί φορείς και Σύλλογοι επισκέπτονται την Μεγαλόπολη, αλλά όπως φαίνεται έχουν άγνοια για το θέμα της μεταλιγνιτικής εποχής.

Δεν καταλαβαίνουν τι γίνεται στην Μεγαλόπολη

 

 

 

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνεδρίαση της επιτροπής EAΠ


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ουσιαστικά να κλείσει η Μεγαλόπολη όπως η Βόρεια Ελλάδα για να δουλέψουν οι φίλοι μας οι Γερμανοί (Σχετική Δήλωση του πρωθυπουργού μας : https://www.youtube.com/watch?v=YxbVmd-xzPI . Η Ελλάδα θα πάει μπροστά όταν το πιο αριστερό της κόμμα θα είναι η Χρυσή Αυγή. Μέχρι τότε, μας έρχονται εκλογές, 5ο Μνημόνιο, προσφυγή στην Χάγη και εθνική συρρίκνωση ... Δεν πειράζει βρε, είμαστε δημοκράτες !!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.