Λεωνίδιο - Παναρκαδικός 13 χρόνια μετά παίζουν ξανά αντίπαλοι στην Α’ Αρκαδίας (vid)

Λεωνίδιο - Παναρκαδικός 13 χρόνια μετά παίζουν ξανά αντίπαλοι στην Α’ Αρκαδίας (vid)

Σεπτέμβριος 29, 2022 - 10:37
2 σχόλια

Το πρωτάθλημα της Α’ Αρκαδίας κάνει πρεμιέρα το προσεχές Σαββατοκύριακο 1 και 2 Οκτωβρίου και μάλιστα στην πρώτη αγωνιστική θα έχουμε και το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα στο Λεωνίδιο και τον Παναρκαδικό.

Ερυθρόλευκοι και πράσινοι θα βρεθούν αντιμέτωποι και πάλι σε επίπεδο τοπικού πρωταθλήματος έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια και πιο συγκεκριμένα από την αγωνιστική  σεζόν 2011-2012 με τις συμπτώσεις κάπου εδώ να κάνουν την εμφάνιση τους.

Την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες έπαιξαν αντίπαλοι στο Λεωνίδιο για την Α’ Αρκαδίας ήταν στις 25 Φεβρουαρίου του 2012 με τον Παναρκαδικό να κερδίζει με σκορ 0-1 στην ερυθρόλευκη έδρα.

Στις 10 Οκτωβρίου του 2009 και πάλι όπως και τώρα για στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος το Λεωνίδιο φιλοξένησε στο γήπεδο του τους πράσινους με τον Παναρκαδικό τότε να κερδίζει με 0-3.

Λεωνίδιο και Παναρκαδικός κόντραραν και πάλι τις δυνάμεις τους την σεζόν 2017-2018 αλλά για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αυτή την φορά με το τριφύλλι στις 15 Νοεμβρίου του 2017 να περνάει ξανά με το ίδιο σκορ με 0-3 από την Νότια Κυνουρία.

Εκείνη την χρονιά οι δύο ομάδες έπαιξαν και στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας με τον Παναρκαδικό να κερδίζει στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» το Λεωνίδιο με το σημαδιακό για ακόμα μία φορά 3-0 κατακτώντας κάπως έτσι τον τίτλο.

Οι αγώνες του Λεωνιδίου με τον Παναρκαδικό έχουν ξεκάθαρα τον χαρακτήρα του ντέρμπι καθώς μιλάμε για δύο ιστορικά σωματεία ενώ και από πλευράς δυναμικότητας αυτό γίνεται για την μεταξύ τους «μάχη» ακόμα πιο έκδηλο και πιο φανερό.

Αυτός ο αγώνας είναι μια άλλη εντελώς κατάσταση, μια νέα διαδικασία και μια καινούρια συνθήκη και για τις δύο ομάδες που έχουν υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες για την ποδοσφαιρική αυτή χρονιά που ξεκινάει.

Φώντας Καζακόπουλος για το Λεωνίδιο και Σπύρος Λαγός για τον Παναρκαδικό καταστρώνουν τα πλάνα τους για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 
Video: 

Leonidion.gr - Λεωνίδιο - Παναρκαδικός 0-3

Arcadia Portal.gr Τελικός Κυπέλλου Αρκαδίας: Παναρκαδικός-Λεωνίδιο 3-0


2 Σχόλια

Το Λεωνιδιο πρέπει να βελτιωθεί στην αμυντική του λειτουργία και να αποφύγει τα λάθη που του στοιχισαν τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Μπροστά θα χει τις ευκαιρίες για να σκοράρει. Πολύ δύσκολο παιχνίδι! Η αρχή το ήμισυ του παντός...

Και για τα επόμενα 13 αντιπαλοι θα είναι πάλι μην σκατε.χιχιχιχιχιχιχιχιιχιχιχιχιχιχχιχιιχιχοχοχοχοχοχ.μονο ΠΑΤΑΤΑΣ μονο ΛΑΓΑΤΖΕΡ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.