Λαμπρόπουλος: Σε επίπεδο συναγερμού η Αρκαδία για τον «Μπάλλο» (vid)

Λαμπρόπουλος: Σε επίπεδο συναγερμού η Αρκαδία για τον «Μπάλλο» (vid)

Οκτώβριος 14, 2021 - 13:54
4 σχόλια

Σε πλήρη ετοιμότητα έχει τεθεί ο μηχανισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενόψει της κακοκαιρίας «Μπάλλος» που από χθες Τετάρτη 13 Οκτωβρίου έχει πλήξει πολλές περιοχές, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Για την Πέμπτη αναμένονται βροχές, κατά τόπους  χαλαζοπτώσεις, και πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια των φαινομένων από ισχυρούς ριπαίους ανέμους.

Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλος Χρήστος είπε ότι στην Τρίπολη είναι ανοιχτά επί εικοσιτετραώρου βάσεως τα διοικητήρια, όπως το κεντρικό κτίριο της περιφέρειας στην πλατεία Ανεξαρτησίας, και η Πολιτική Προστασία και οι Τεχνικές Υπηρεσίες.

Στην Αρκαδία ιδιαίτερα στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές, έχουν τεθεί σε επιφυλακή ακόμα και ιδιώτες εργολάβοι προκειμένου να αντιμετωπίσουν ό,τι συμβεί.

«Ας περιορίσουμε στο ελάχιστο τις μετακινήσεις μας τις επόμενες δύο μέρες που αναμένεται να εξελιχθεί το φαινόμενο στην Αρκαδία», προέτρεψε τους πολίτες σημειώνοντας ότι η κακοκαιρία «Μπάλλος» φαίνεται να είναι πιο ισχυρή από την «Αθηνά», όπως είπε.

Σύμφωνα με το Εκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) το καιρικό σύστημα με το όνομα Μπάλλος (BALLOS) θα προκαλέσει κακοκαιρία στη χώρα από σήμερα Πέμπτη 14 του μήνα και από τα δυτικά – νοτιοδυτικά:

Την Παρασκευή (15-10-2021) κακοκαιρία προβλέπεται αρχικά σε όλη τη χώρα, τα έντονα φαινόμενα όμως από τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν.

Το Σάββατο (16-10-2021) ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν την ανατολική χώρα, αλλά βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Σε κατάσταση ετοιμότητας η ΠΕ Αρκαδίας


4 Σχόλια

Τι να πω ρε Χρήστο η κυβέρνηση κοντράρετε με τον Σφυριζα για τό ποιος είναι ποιο άσχετος και άχρηστος .Είδα και το βίντεο με το σχολείο στην Ν Φιλαδέλφεια που τα παιδιά έβαλαν θρανία και πάτησαν πάνω για να φύγουν .Με ένα μυνημα εκκενωστε αποποιούνται τις ευθύνες τους

Τη μελέτη για την οριοθέτηση του Δολιανίτη πότε και γιατί δεν την υπογράφεις Χρήστο? Τα επίπεδα συναγερμού έχουν χτυπήσει την Τεγέα από το 2016, τότε που και ο προκάτοχός σου άκουγε κάτι παρακατιανούς βιοποριστές μελετών... Έπρεπε ήδη να έχεις προχωρήσει και τη μελέτη και τα έργα. Απλά, αδικαιολόγητος.

Ποια αντιπλημμυρικά έργα που έχει ανάγκη η Αρκαδία, μικρά ή μεγάλα, εντάχθηκαν σε πρόγραμμα χρηματοδότησης επί των ημερών σου Χρήστο;

Δεν είναι ο Μπάλλος που δημιουργεί το πρόβλημα... Είναι το μπαχαλο που επικρατεί στο κεφάλι σας... Όπως καταλαβαίνετε, ξεφτιλιζεστε....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.