Λαμπρόπουλος: Προσπαθούμε να μαζέψουμε πιστώσεις διεσπαρμένες για να κάνουμε έργα ουσίας

Λαμπρόπουλος: Προσπαθούμε να μαζέψουμε πιστώσεις διεσπαρμένες για να κάνουμε έργα ουσίας

Ιούλιος 13, 2020 - 20:11
11 σχόλια

Για το πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης τοποθετήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Λαμπρόπουλος Χρήστος  που αφορούσε μελέτες τεχνικών έργων Π.Ε. Λακωνίας. Ο κ. Λαμπρόπουλος αρχικά απάντησε στις καταγγελίες του κ. Τατούλη, ότι η νυν περιφερειακή αρχή ακυρώνει έργα που ο ίδιος ως περιφερειάρχης είχε προχωρήσει. (δείτε ΕΔΩ)

Ο κ. Τατούλης 13 μήνες μετά φαίνεται να μην έχει αποδεχθεί το εκλογικό αποτέλεσμα ανέφερε ο κ. Λαμπρόπουλος, τονίζοντας ότι τα έργα της προηγούμενης περιφερειακής αρχής ήταν γραμμένα απλά ως τίτλοι, σαν πιστώσεις χωρίς μελέτες.

Οι απαντέξεις έργων δεν έχουν γίνει από την Οικονομική Επιτροπή

Ο κάθε χωρικός αντιπεριφερειάρχης κάνει την δική του προσπάθεια να εκτελέσει έργα, στην Αρκαδία κάνουμε ακόμα πιο μεγάλη προσπάθεια να εκτελέσουμε έργα ουσίας και να μαζέψουμε πιστώσεις που έχουν διεσπαρμένες σε εκατοντάδες έργα, με ανύπαρκτες μελέτες με αμφισβητούμενη χρησιμότητα, είπε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

Τώρα που ακυρώνονται τα πανηγύρια, α ρε δόλιε Βαγγέλη τι παρηγοριά θα βρείς;

Που ακόμα δεν έχουμε δει ούτε ένα. Το μόνο που κάνετε είναι να συνεχίζετε και στην Αρκαδία τα έργα του Τατούλη-Γιαννακούρα (είτε το θέλετε είτε όχι έτσι είναι). Όταν έχετε ένα έργο ουσίας να μας το πείτε.

Για εξηγείστε ποια είναι η αμφισβητούμενη χρησιμότητα. Φέρτε ένα παράδειγμα έργου που δεν χρειαζόταν για τους κατοίκους της περιοχής που έγινε. Κάντε εσείς έργα με ουσιαστική χρησιμότητα για να δούμε τι εννοείτε γιατί κύριε Λαμπρόπουλε μέχρι τώρα φρου φρου και αρώματα είστε και λόγια. Και ο χρόνος έχει περάσει και δεν έχουμε δει ένα έργο με τη δική σας πινελιά. Το όραμά σας άραγε ποιο είναι για την Αρκαδία γιατί μάλλον ουρά του Νίκα έχετε γίνει.

@ 20:16 ΔΟΛΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ........ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΑΙ! ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ .

Από την περιφέρεια περιμένουμε μεγαλα έργα, ειδικά αντιπλημμυρικά. Τα μικρά να τα κάνουν οι δήμοι, αφού βέβαια τους δοθούν οι ανάλογες πιστώσεις. Κάτι πρέπει να κάνουν και οι δήμαρχοι.

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ ΜΗ ΞΥΝΕΣΑΙ ΣΤΗ ΓΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΤΣΟΠΑΝΗ...ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ...ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΡΗΜΑ ΧΩΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΝΟΙΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ.

10:43 νοιαξιμο... γιατί προσβάλλεις την ελληνική γλώσσα ?

ΓΛΙΤΣΙΑΡΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΤΕ..........ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ......

ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΑΤΕ ΤΟ 2011 Κ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ . ΠΟΥ ΓΙΑ Ο΄ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ . Ο. Κ. ! ΒΡΗΚΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .....ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ .....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.