Λαμπρόπουλος: Πάνω από 120 εκατ. ευρώ έχουν δοθεί για έργα στην Αρκαδία μέσα σε τρία χρόνια (vid)

Λαμπρόπουλος: Πάνω από 120 εκατ. ευρώ έχουν δοθεί για έργα στην Αρκαδία μέσα σε τρία χρόνια (vid)

Οκτώβριος 04, 2022 - 19:35
9 σχόλια

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικών - Οικονομικών - Οργανωτικών – Εκπαιδευτικών Θεμάτων και Δίκαιης Μετάβασης Μεγαλόπολης και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Χρήστος Λαμπρόπουλος ενημέρωσε σχετικά με τα έργα που εγκρίθηκαν από την επιτροπή.

Όσον αφορά την Αρκαδία οριστικοποιήθηκε ο ανάδοχος για την ανάπλαση των πλατειών Ο.Ε.Κ. και Ψαθί στη Μεγαλόπολη.

Ένα ακόμη σημαντικό έργο, χρησιμοποίησης των πόρων που υπάρχουν διαθέσιμοι από το ΕΣΠΑ ειδικά για τη Μεγαλόπολη

Ακολουθούν έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου του νομού Λακωνίας ενώ το σημαντικότερο ήταν η έγκριση της δημοπράτησης του έργου της καινούργιας γέφυρας στη Σκάλα Λακωνίας. Έργο προϋπολογισμού πάνω από 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ένα έργο που το περιμένει η Λακωνία εδώ και πολλά χρόνια. Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της μελέτης γρήγορα και όλων των αδειοδοτήσεων

Η Οικονομική Επιτροπή προχώρησε στην έγκρισή του παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης.

Οι διαδικασίες για το έργο θα κινηθούν γρήγορα, ώστε να αρχίσει σύντομα η κατασκευή μιας καινούργιας σύγχρονης γέφυρας, η οποία εξασφαλίζει την γρηγορότερη και ασφαλέστερη μετακίνηση των πολιτών.

Κλείνοντας, ο κ. Λαμπρόπουλος ανέφερε ότι το σύνολο των χρημάτων που έχουν δοθεί για έργα στην Αρκαδία ανέρχονται σε 120 εκατομμύρια ευρώ μέσα στα τρία χρόνια υπό την αιγίδα της περιφερειακής αρχής. Πόροι που προήλθαν τόσο από το ΕΣΠΑ όσο και από το Ταμείο Δημοσίων Πόρων.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής 4-10-2022


9 Σχόλια

Σπίτι σου. Παρέδωσες την Αρκαδία αμαχητί στη Μεσσηνία. Θα σε γράψει η ιστορία όπως και όπου πρέπει.

Άρα τα 120εκ€ που δώσατε πήγανε στις τσέπες σας γιατί έργα στην Αρκαδία δεν έχουν γίνει.. Αυτά είναι τα έργα μαϊμούδες που έλεγε ο Σκαντζος..Σαν τα έργα που έκανε ως Δήμαρχος δηλαδή ??

Ειλικρινά που είναι τα έργα στην Αρκαδία;;; Όσο για τους Λάκωνες αξιοπρεπέστατοι οι άνθρωποι του μόχθου, με αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή και με τρομερές ευκαιρίες ανάπτυξης στον τουρισμό και καταπληκτικούς προορισμούς, είναι κυριολεκτικά ξεχασμένοι από όλους, τραγικό το οδικό δίκτυο....

120 εκατομμύρια είναι πολλά τα λεφτά!!! Που πήγαν, στις Αναπτυξιακές για μελέτες κλπ, γιατί τα έργα που εκτελούνται είναι μικρά των 50, 100, 200 άντε 400 χιλιάδων; Δώστε αναλυτικά στοιχεία κ. Λαμπρόπουλε.

Δε θα βρισκεις ουτε τη δικη σου ψηφο μεθαυριο...ψευτες. Στην τοπικη - περιφερειακη αυτοδιοιηκηση εισαστε ο,τι χειροτερο εχει περασει τα τελευταια 40 χρονια που θυμαμαι τον εαυτο μου!

Πάντως Χρήστο είναι ακατανόητο ειλικρινά τι είχες στο μυαλό σου όταν κατέβηκες στην Περιφέρεια με τον Νίκα, αλλά και τι έκανες στη συνέχεια. Αναρωτιέμαι, η σύνεση και η μετριοπάθεια που πάσχιζες παλαιά να χαρακτηρίζει τις επιλογές και τις πράξεις σου, πού πήγαν; Αξιοπρέπεια μηδέν. Άξιζε τουλάχιστον η στροφή; Υπήρξαν τα ανάλογα αντισταθμιστικά, ή τζάμπα κάηκες στην ποδιά του Καλαματιανού; Γιατί φαντάζομαι το αντιλαβάνεσαι πως τελείωσες οριστικά μετά από αυτή τη θητεία. Όπως εξαφανίστηκε ο Καμμένος, έτσι κι εσύ θα χαθείς από παντού. Ούτε καλημέρα στο δρόμο δεν θα σου λένε. Ντρέπεσαι καθόλου;

Το θέμα είναι ότι τα λες και δεν δεν ντρέπεσαι. Με 120 εκατομμύρια που λες ότι έχετε δώσει, η Αρκαδία έπρεπε να ήταν Μονακό. Αν ψάχνεις για ανόητους τράβα σε άλλο νομό

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.