Λαμπρόπουλος: Να τηρούμε σωστά τα μέτρα - Ας γιορτάσουμε την Τσικνοπέμπτη χωρίς συγκεντρώσεις (vid)

Λαμπρόπουλος: Να τηρούμε σωστά τα μέτρα - Ας γιορτάσουμε την Τσικνοπέμπτη χωρίς συγκεντρώσεις (vid)

Μάρτιος 02, 2021 - 19:07
9 σχόλια

Το νοσοκομείο της Τρίπολης έχει 32 νοσηλευόμενους

Η Αρκαδία συνεχίζει να βρίσκεται σε κατάσταση αυστηρού lockdown, με τον αριθμό των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού και τους νοσηλευόμενους στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.

Σήμερα το νοσοκομείο της Τρίπολης έχει 32 νοσηλευόμενους, αριθμός που αυξάνεται μέρα με την μέρα, ενώ σε ολόκληρη την περιφέρεια οι νοσηλευόμενοι είναι 124.

 Ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο νομός και έκανε έκκληση στους πολίτες να συνεχίζουν να τηρούν τα μέτρα.

Συνεχίζουμε να είμαστε σε μια κατάσταση που απαιτεί επιφυλακή και εγρήγορση. Την Τσικνοπέμπτη ας γιορτάσουμε στα σπίτι μας, χωρίς συγκεντρώσεις, χωρίς συνθήκες που ελλοχεύουν τον κίνδυνο περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Όλοι κάνουμε μια μεγάλη προσπάθειες να περιορίσουμε την εξάπλωση του κορωνοϊού, και πρέπει να συνεχίσουμε, είπε.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους δήμους της Αρκαδίας, ο αντιπεριφερειάρχης είπε ότι η κατάσταση στους υπόλοιπος δήμους φαίνεται να είναι καλύτερη από αυτή της Τρίπολης, αλλά ας έχουμε στον νου μας ότι μέσα σε λίγες μέρες τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν.

Ας αποδεχθούμε τις δύσκολες συνθήκες που ζούμε και ας προσπαθήσουμε να τις περιορίσουμε χρονικά στο ελάχιστο δυνατόν

Video: 

ArcadiaPortal.gr Λαμπρόπουλος: Να τηρούμε σωστά τα μέτρα


9 Σχόλια

Α γι'αυτό έχει πάρει όλα τα μέτρα που χρειάζονται και δουλεύει το 70% τηλεργασία στο νέο κτήριο της Περιφέρειας; Υποκρισία

Χρηστάκη κάτσε και λέγε μόνο ναι στον Νίκα και μην κάνεις τίποτα. Να δούμε ποιος θα σε ψηφίσει την επόμενη φορά...

Ρε φίλε μεταστεγασατε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας σε ένα ακατάλληλο κτήριο όπου 50_60 υπάλληλοι είναι και σε κάθε μία αίθουσα. Αυτό το μπαχαλο που επικρατεί στις υπηρεσίες σας με τον ένα πάνω στον άλλο δεν υπάρχει σε καμία άλλη δημόσια υπηρεσία. Η δική σου άποψη ως επιστήμονας ποια είναι για το εν λόγω κτήριο; ΝΤΡΟΠΉ

Φοβάστε τις συκεντρώσεις; τότε γιατί στα test επιτρέπετε τέτοια μάζωξη? κάνετε τα test για νέο loock down?

Χρηστάκη με βάση ποια στοιχεία αποφασίζουν σκληρό lockdown στο νομό;; Δεν υπάρχουν στοιχεία και είστε υπόλογοι

Και τι να πεις... "για να απολαύσουμε την Τσικνοπέμπτη του χρόνου"? Ποιος να το πιστέψει πια...

Καταστρέφετε τον κόσμο για μια ίωση και το ξέρετε και ξέρετε επίσης ότι τα λοκ ντάουν δεν λειτουργούν. Ότι μέτρα και να πάρεις ο ιός θα διασπαρει έλεγε ο Τσιοδρας. Α ρε λαμόγια

Κρίμα ρε Χρήστο.. Μ΄αυτά και μ'αυτά δεν θα δεις τη θέση του Περιφερειάρχη και θα έχουμε πάλι τον Πετράν. Να μην πω τη Ντίνα!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.