Λαμπρόπουλος για φωτιές: Καλύτερη η κατάσταση στη Μεγαλόπολη - Δύσκολα τα πράγματα στη Γορτυνία

Λαμπρόπουλος για φωτιές: Καλύτερη η κατάσταση στη Μεγαλόπολη - Δύσκολα τα πράγματα στη Γορτυνία

Αύγουστος 08, 2021 - 09:23
6 σχόλια

Για τα δύο πύρινα μέτωπα που είναι σε εξέλιξη στην Αρκαδία μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος.

Ο αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι το μέτωπο στον δήμο Μεγαλόπολης είναι σε καλύτερη κατάσταση από χθες το βράδυ. Χθες κινδύνεψε το χωριό Ίσαρη, ενώ φαίνεται ότι σήμερα θα ολοκληρωθεί η προσπάθεια με επίγεια μέσα και αντιπυρικές ζώνες. Εκκενώθηκαν 5 οικισμοί ενώ έγιναν και ρίψεις νερού από εναέρια μέσα.

Για το μέτωπο της Γορτυνίας ο κ. Λαμπρόπουλος δεν ήταν τόσο αισιόδοξος, αφού εκεί η κατάσταση ήταν δύσκολη, και όλο το βράδυ έδιναν μάχη. Έχουν εκκενωθεί 8 οικισμοί, ενώ σήμερα το πρωί επιχείρησαν και εναέρια μέσα.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Φέρτε εναέρια ρε Λαμπρόπουλε. Κάνε κάτι ρε αδερφέ. Κοιμάστε μαζί με τον Νίκα. Περατζαδες κάνετε και νομίζετε ότι κάτι κάνετε; πόσο άχρηστοι πια

Γιατί ενημερώνει ο Λαμπρόπουλος και όχι ο πυροσβέστης για την κατάσταση; Ακόμα και στις στάχτες ψάχνουν προβολή

ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑ????? ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙΑ. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ!! ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟΨΕ ΕΧΕΙ ΛΑΔΟΜΠΟΥΚΙΑ

Αυτά είναι τα χάλια της κυβέρνησης να έχουν υφυπουργό από την Αρκαδία και να τον γράφουν ,και περιφερειάρχη μέλος του κόμματος που τον ενδιαφέρει μόνο αυτό και να μας έχουν αφήσει στο έλεος .Αλλά ξέχασα το μόνο που νοιάζει τον Κούλη και τον Γεραπετριτη η κονομα από τα αιολικά

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.