Κύπελλο Αρκαδίας: Παναρκαδικός - Τεγέα 1-0 (vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: Παναρκαδικός - Τεγέα 1-0 (vid)

Σεπτέμβριος 20, 2020 - 18:36
6 σχόλια

Ο Παναρκαδικός λύγισε την αντίσταση της μαχητικής Τεγέας με 1-0 με ένα γκολ του Γιάννη Τσιώλη στο 71ο λεπτό και πήρε την νίκη και ταυτόχρονα την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Το τριφύλλι είχε τον έλεγχο, την κατοχή και τις φάσεις όμως η παθιασμένη Τεγέα είχε δύναμη ήταν άριστα οργανωμένη και εξαιρετική στο τακτικό κομμάτι βγάζοντας με ακρίβεια το πλάνο της μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική και να μείνει σε όλη την διάρκεια του αγώνα ζωντανή στο παιχνίδι κόντρα σε έναν καλύτερο και πιο ποιοτικό αντίπαλο.

Εκτός από το γκολ του Τσιώλη ο Παναρκαδικός είχε και δύο δοκάρια στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Χασάν και τον Στρέμπα. Σπουδαία εμφάνιση για την Τεγέα ο Κωνσταντόπουλος με μεγάλες επεμβάσεις.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι Κυπέλλου Αρκαδίας ανάμεσα στον Παναρκαδικό και την Τεγέα.

Παναρκαδικός: Λαμπρόπουλος, Δαύρος, Τόλιος, Κοντογιαννόπουλος, Νάνος, Σούμα, Τσιώλης, Στρέμπας, Γεωργόπουλος, Λυμπερόπουλος Ν. (Παπαλάμπρος), Λυμπερόπουλος Δ. (Ντίνε).

Α.Ο. Τεγέας: Κωνσταντόπουλος, Πλαντζάς, Σπηλιωτόπουλος, Τσιώρος, Βρούβας (Βλάσης), Λάγκας, Νέζος, Στασινός, Σινάνης (Χαραλαμπόπουλος), Καραμπέτσος, Τζήλος (Δούκας).

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Παναρκαδικός -Τεγέα 1-0


6 Σχόλια

Ρε σουτάρετε τον δεν κάνει αλλά δεν γνωριζουν πολλά οι τριγυρο του μόνο να χωαουν τους δικούς τους

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΑΙΖΕΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ.

Μπάρμπα Λιά πώς την είδες την ομάδα από την Νταλίκα? Βλέπεις μέλλον? Εγώ πάντως δεν βλέπω παρόλο που φορούσα τα γυαλιά μου.

Ξέσπατε στον προπονητή αδίκως πιστεύω,αλλού είναι τα φάουλ και πρέπει να δείτε σύντομα πριν μείνει η ομάδα στον αέρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.