Κύπελλο Αρκαδίας: Ορχομενός - Δημητσάνα 0-2 (vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: Ορχομενός - Δημητσάνα 0-2 (vid)

Σεπτέμβριος 19, 2021 - 19:55
1 σχόλια

Η Δημητσάνα με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο των Μυλωνά και Πριόβολου επικράτησε με 0-2 του Ορχομενού στο Λεβίδι και έτσι πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Η αναμέτρηση στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ισορροπημένη με τον Ορχομενό μάλιστα να πατά καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να είναι πιο απειλτικός από την Δημητσάνα η οποία και αυτή είχε τις στιγμές της.

Στην επανάληψη τα πράγματα άλλαξαν με την Δημητσάνα να βρίσκει στο πρόσωπο των Μυλωνά και Πριόβιλου τους πρωταγωνιστε οι οποίοι ξεκλείδωσαν την άμυνα του Ορχομενού έπειτα από πολύ ωραίες συνεργασίες.

Ορχομενός Λεβιδίου: Καρβουνιάρης, Κανδαλέπας, Σωτηρόπουλος, Βλαχοκυριάκος, Ζαρμπαλάς, Παρασκευόπουλος, Βαρδιάμπασης, Μούστος Θ., Ζερβογιάννης, Μούστος Σ.,, Σταμάτης.

Έπαιξαν και οι: Παρασκευόπουλος, Αποστολόπουλος.

Δημητσάνα: Γιαννακαρώνης, Παρασκευόπουλος, Ζιάζιαρης, Σταυρόπουλος, Τσαρουχάς, Μανδρώνης, Σωτηρόπουλος, Δημάκος, Αποστολόπουλος, Μυλωνάς, Πριόβολος.

Έπαιξαν και οι: Σέχου, Σεφερλής, Παράσχης.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Ορχομενός - Δημητσάνα 0-2


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.