Κύπελλο Αρκαδίας: Ερμής Μελιγούς - Λεωνίδιο 3-0 (pics,vid)

Κύπελλο Αρκαδίας: Ερμής Μελιγούς - Λεωνίδιο 3-0 (pics,vid)

Σεπτέμβριος 26, 2021 - 10:42
0 σχόλια

Με δυο γκολ του Κάρλος Μπάιρον (9', 60') και ένα του Τάκη Πολυμενάκου (48') ο Ερμής Μελιγούς κέρδισε με 3-0 το Λεωνίδιο για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας και τον δεύτερο όμιλο και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του θεσμού.

Ο Ερμής Μελιγούς ουσιαστικά επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και την διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και έτσι πήρε την πρόκριση με την νίκη του αυτή για την συνέχεια του στο Κύπελλο Αρκαδίας.

Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα από το βίντεο του Nigel Copage καθώς και φωτογραφίες που ο ίδιος επιμελήθηκε.

Ερμής Μελιγούς: Γιαννούσης Κ., Πολυμενάκος, Κοδέλας, Ράλλιος, Μπίσιας, Γιαννούσης Σ., Ιατρίδης, Αδάμης, Μπάξτον, Τσιώλης, Καδάς.

Λεωνίδιο: Παύλος, Λάτσης, Καττής, Γεωργίτσης Γεω., Κακλαμάνος, Κυρίος Θ., Μπαιρακτάρι, Γούσγουλας, Γεωργίτσης Α., Κυρίος Α., Λάτσης Γρ.

photo & video Nigel Copage

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κύπελλο Αρκαδίας: Ερμής Μελιγούς - Λεωνίδιο 3-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.