Κρούσματα κορωνοϊού στη Μεγαλόπολη: Αρνητικά τα 100 σημερινά τεστ

Κρούσματα κορωνοϊού στη Μεγαλόπολη: Αρνητικά τα 100 σημερινά τεστ

Οκτώβριος 29, 2020 - 12:31
0 σχόλια

Αναστάτωση φαίνεται να έχει προκληθεί  στον Δήμο Μεγαλόπολης ύστερα από τον εντοπισμό κρουσμάτων κορωνοϊού.

Ο ιερέας που βρέθηκε θετικός (δείτε ΕΔΩ) λειτουργούσε και στα Λυκόχια Μεγαλόπολης. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Μεγαλόπολης ο ίδιος ο ιερές ειδοποίησε τον πρόεδρο του χωριού για να ξεκινήσει  η ιχνηλάτηση. Κάτοικοι του χωριού μετέβησαν σήμερα στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης για να κάνουν το τεστ, ενώ μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα θα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, όπως και ο ιερέας με την οικογένειά του.

Ο δήμαρχος Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος μας ενημέρωσε ότι σήμερα έγιναν 100 τεστ κορωνοϊού τα οποία βγήκαν όλα αρνητικά, και θα γίνουν άλλα 100 αύριο.

Δεν χρειάζεται να πανικοβαλλόμαστε, να πρυτανεύσει η ψυχραιμία, να είμαστε προσεκτικοί και να τηρούμε τα μέτρα

Ο Δήμος Μεγαλόπολης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές για την παρακολούθηση της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή και ακολουθεί πιστά τις όποιες οδηγίες λαμβάνει, για την καλύτερη δυνατή προστασία της δημόσιας υγείας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.