Κρούσμα κορωνοϊού στην Τρίπολη: Ξεκίνησε έλεγχος και ιχνηλάτηση επαφών

Κρούσμα κορωνοϊού στην Τρίπολη: Ξεκίνησε έλεγχος και ιχνηλάτηση επαφών

Ιούνιος 08, 2020 - 15:33
22 σχόλια

Στις 6.6.2020 μεταφέρθηκε στη μονάδα Covid του Π.Γ.Ν. Τρίπολης από δομή ψυχικής υγείας της Τρίπολης, ασθενής με εμπύρετο λοίμωξης κατωτέρου αναπνευστικού, με ιστορικό πρόσφατης νοσηλείας, από άλλη αιτία, στην Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου.

Άμεσα ο ασθενής υποβλήθηκε σε εργαστηριακό έλεγχο και τεστ Covid το οποίο επιβεβαιώθηκε αρχικά ως θετικό.

Αφού έγιναν όλες οι προβλεπόμενες εργαστηριακές εξετάσεις διαχείρισης του  περιστατικού, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τη Γ.Γ.Π.Π. ο ασθενής μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αναφοράς, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Συγχρόνως ενημερώθηκε η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται εργαστηριακός έλεγχος και ιχνηλάτηση από τη Γ.Γ.Π.Π. δυνητικών επαφών του ασθενούς.

Παράλληλα από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου λαμβάνονται όλα τα αναγκαία και απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της υγείας των νοσηλευομένων και του προσωπικού.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Π.Γ.Ν. ΤΡΙΠΟΛΗΣ
«Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ»
ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΚΟΚΚΟΦΙΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΤΖΑΝΗΣ
 

Ειδήσεις: 

22 Σχόλια

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ; ΣΙΓΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ. ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΜΗΔΕΝ ΑΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΑ. ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Τώρα θα αρχίσουν να φοράνε μάσκες το προσωπικό και οι γιατροί του νοσοκομείου που το έπαιζαν άνετοι μέχρι τώρα...

Αφού οι ίδιοι οι γονείς συνωστίζονται στα καφέ, θα μαζέψουν τα παιδιά τους; Και ο ασθενής νοσηλευόταν στο παναρκαδικο από Δευτέρα έως Παρασκευή και το Σάββατο εισήχθη πάλι με πυρετό. Άρα το πρόβλημα υπήρχε και τις μέρες Που νοσηλευόταν χωρίς καμία υποψία και προφύλαξη

Ας μας πει η Διοίκηση του Νοσοκομείου πόσα τεστ έγιναν σε εργαζόμενους; Πόσοι μπήκαν σε καραντίνα; Ποια είναι τα μέτρα προφύλαξης του προσωπικού; Φορούν ειδικές στολές ή σακούλες σκουπιδιών; Γιατί τα αποτελέσματα από το Σάββατο έγιναν γνωστά τη Δευτέρα και όχι την Κυριακή όπως έπρεπε; Ειδοποιήθηκαν όλοι οι εργαζόμενοι που είχαν σχέση (σε οποιοδήποτε βαθμό) με το περιστατικό ή το έμαθαν από συναδέλφους;

Τις 5 μέρες ηταν στην παθολογική χωρίς να εχει κάνει εξετάσεις covid 19 . Μετα γύρισε πίσω και το Σάββατο τον βρήκαν θετικό . Πως κόλλησε αφού δε πήγε κάπου άλλου ; Τότε πως κόλλησε και απο που ; Το θέμα δεν ειναι μονο η ιχνηλάτηση αλλα και η αρχή

οι γιατροι παντα φοραγαν μασκα και παντα επαιρναν προφυλαξεις. ανετοι το παιζετε ολοι εσεις που κυλοφορειτε στην πολη και συνωστιζετε σε κλειστους χωρους χωρις καμια απολυτως προφυλαξη. και επειτα ζητατε ευθυνες απο τους αλλους.

Αρχίσαμεεε... για να δω, θα βάλετε μυαλό μερικοί κλανόμαγκες, που όχι μόνο δεν τηρούσατε κανένα μέτρο, αλλά λοιδωρούσατε και όσους ήταν προσεκτικοί... γιατί εσείς είσαστε οι πανέξυπνοι, οι ατρόμητοι και οι άτρωτοι, και όλοι οι υπόλοιποι είμαστε τα κορόιδα

Καλά οι τρόφιμοι μαζί δεν τρώνε. Μαζί δεν κυκλοφορούν. Κάποιοι δεν βγαίνουν έξω με ωράριο; Που πηγαίνουν. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του. Μάλλον μπλέξαμε....

Ποια μέτρα απαραίτητα έλαβε η διοίκηση;;; Κοροϊδεύουν..για ρωτήστε τους εργαζόμενους στην ψυχιατρική κλινική αν έχουν μάσκες!! Δίνουν 2 την εβδομάδα κ αν...από την αρχή της ιστορίας μέχρι κ σήμερα.. ψάξτε το. Πως λοιπόν προστατεύεται το προσωπικό κ οι ασθενείς;;

Πολύ σωστός ο 18.44... Όσοι προσέχαμε είμασταν μ@κ@κες;;; Μου αρέσει που ε΄βγαιναν και κατι καφετζήδες και μιλάγανε για κρίση και κοιτούσαν μόνο την τσέπη τους για να ανοίξουν γρήγορα και όχι την υγεία μας. Τώρα κωλοπιλάλα μάγκες...

EMEGENCY......Emegency....... Αύριο ο μήνας θα έχει εννιά (9)!

Να δεις κάποιοι "ψεκασμένοι" γονείς που λένε ότι κακώς ήταν κλειστά τα σχολεία και ότι όλα ήταν φτιαχτά..."μια απλή γρίπη είναι...πρόβλημα έχουν μόνο όσοι πάσχουν από υποκείμενα νοσήματα " λες και ξέρουν αν οι ίδιοι πάσχουν ή όχι από κάτι!δεν βλέπουν τί έγινε στη Σουηδία χώρα 10 εκατ. όπως η Ελλάδα;

Οι ανεγκέφαλοι θα ρίξουν την πόλη ακόμα πιο χαμηλά με την ανευθυνότητα τους και την λύσσα να πιούνε καφέ. Η Πόλη θα καταστραφεί οικονομικα αν ξανακλεισουν τα μαγαζιά για το ινατι των καφετεριων. Ας ελπίσουμε να την γλυτώσουμε αλλιώς την πατήσαμε άσχημα.

Στην κηδεία του τ.δημάρχου,Παυλή,οι χειραψίες και τα χτυπήματα στην πλάτη έδωσαν και πήραν.Δεν θα σχολιάσω τις ανύπαρκτες αποστάσεις.Όμως θα ήθελα να ενημερώσω τους πολιτικούς του νομού ότι οι εκλογές αργούν και καλό θα είναι να κρατούν αποστάσεις και προσχήματα και να τονίσω ότι οι πεθαμένοι δεν ψηφίζουν.

@21:39 - Σωστά έκλεισαν τα σχολεία, σωστά άνοιξαν. Τα μέτρα τηρούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό στα σχολεία, τουλάχιστον στα δημοτικά και νηπιαγωγεία. Αποστάσεις στην τάξη, αντισηπτικά, λίγα παιδιά ανά αίθουσα, διαφορετικά διαλείμματα, συνεχής επίβλεψη από δασκάλους και πολλά άλλα. Συνθήκες που δεν υπάρχουν στις πλατείες και στις γειτονιές που παίζουν. Το ζητούμενο δεν είναι τα παιδιά αλλά ο συνωστισμός τον μεγάλων. Το πιο σημαντικό μέτρο είναι οι ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, έπειτα τα καθαρά χέρια και στο τέλος η μάσκα. Ο κόσμος νόμισε ότι το θέμα έχει τελειώσει. Δεν έχει. Προστατεύστε τον τρόπο ζωής μας.

Το λερωσατε μαγκες το βρακακι σας,με το πρωτο κρουσμα ε?Οταν επρεπε να κρατατε αποστασεις δεν το σκεφτοσασταν.Κλειστε τα καφε που μονο την τσεπη σας κοιτανε κοροιδα,και ειναι ενα σημειο διασπορας του Ιου αφου δεν κρατησαν κανενα απολυτως μετρο,αντιθετως πηραν χωρο και τραπεζακια και τα κολλησανε παλι διπλα διπλα,αφου ο μονος Ιος ειναι το κερδος για καποιους.Τωρα μουτζωστε κατα του κλειωρη τα μαντρια.

Παύλο αυτό λέω και εγώ. Σωστά έκλεισαν και καλώς άνοιξαν. Τις χαζομάρες που ακούω από κάποιους γονείς μεταφέρω...

@09:23 εγώ μέχρι σήμερα 2 φορές έχω καθίσει για καφέ σε διαφορετικά μαγαζιά στην πλατεία. Τα συγκεκριμένα πράγματι έχουν μεγαλύτερες αποστάσεις στα τραπέζια σε σχέση με την παλιότερη διαρρύθμιση τους. Και μην ξεχνάμε και τον παράγοντα εξωτερικός ανοιχτός χώρος.

Ο φωτεινος παντογνωστης σε καθε θεμα, γνωστος και σαν παυλαρας, περιγραφει την κατασταση στα δημοτικα και νηπιαγωγεια. Πλεον ειμαι σιγουρος οτι ειναι εμμισθος. Τοση ταγμενη δημοσιογραφικη ξερωλιαση για ολα και περιγραφη μιας πραγματικοτητας μακρια απο αυτη ολων των υπολοιπων, τι αλλο μπορει να σημαινει; Εκτος κι αν ειναι απλα φανατικος. Λοιπον Παυλαρα στα σχολεια που δουλευω τα παιδια τρωνε μπισκοτα χωρις να εχουν καθαρισει τα χερια τους, οι αποστασεις που τηρουνται ειναι αστειες και συνεχεια κανουμε συστασεις, τριβουν τα ματια του με τα χερια τους και τα κυνηγαμε ολη μερα με τα αντισηπτικα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.