Κρούσμα κορωνοϊού στην Τρίπολη

Κρούσμα κορωνοϊού στην Τρίπολη

Αύγουστος 03, 2020 - 23:31
76 σχόλια

Σύμφωνα με έγκυρες και διασταυρωμενες πληροφορίες, διαγνώστηκε  κρούσμα κορωνοϊού στην Τρίπολη, πρόκειται για άντρα γύρω στα 35 κάτοικό Τρίπολης.

Ο ασθενής πήγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες ήταν θετικές. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ασθενής θα οδηγηθεί σε κατ' οίκον περιορισμό και δεν χρειάζεται να νοσηλευθεί, ενώ έχει ξεκινήσει και ιχνηλάτηση. 

Να αναφέρουμε ότι το γεγονός ανακοίνωσε και ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, αναφερόμενος σε ένα κρούσμα στην Τρίπολη και τρία στην Κορινθία.

Παναρκαδικό Νοσοκομείο: Η επιβεβαίωση για το κρούσμα κορωνοϊού στην Τρίπολη

Ειδήσεις: 

76 Σχόλια

Πω πω πω πανικός για ΕΝΑΝ άνθρωπο, ο οποίος νοσησε τόσο βαριά από τον θανατηφόρο κορονοϊό, που ούτε καν νοσηλεία δεν χρειάζεται! Πάνω από 60.000 άνθρωποι πέθαναν ως τώρα στην Ελλάδα από την αρχή του έτους, αλλά οι 200 του κορωνοιου είναι οι μόνοι άξιοι λόγου. Θα το ξαναπώ: η θεία κοινωνία επιτρέπεται αλλά επιβάλλεται μάσκα και στο κατάστρωμα; ποιος δουλεύει ποιον;

Δεν θα ήταν καλό να μάθουμε και ποιος είναι;Όχι από κουτσομπολιό, αλλά από θέμα ασφάλειας....

τωρα αν εσυ νομιζεις οτι οντως δεν υπαρχει θεμα κι αν νομίζεις οτι ο κορονοιος δεν ειναι θανατηφόρος επειδη η δικια μας κυρβερνηση τα εχει κανει σκατα ρι να πω αρχισε κι γλυφε πόμολα να δεις πως ειναι να περνας κατι για το οποιο δεν υπαρχει κανενα φαρμακο κι δεν ξερεις πως θα σου εξελιχθεί

Ρε νούμερα τι να μάθετε ποιος είναι ρε άθλιοι. Τελικά οι Αρκάδες είμαστε το ρεντικολο της Ελλάδας. Πιο χεστης πεθαίνεις. Μια γρίπη είναι αδερφέ μπορεί να την έχεις περάσει κι εσύ. Τώρα τι πήγε να κάνει ο άλλος στο νοσοκομείο είναι για γέλια και για κλάματα. Μην ακούτε πολύ Σκάι ρε όλοι θα το περάσουμε γριούλα είναι. Ε άμα φοβάστε τόσο πολύ καθίστε χαμου στο σπιτάκι σας και φορέσετε μάσκα όταν πάτε προς νερού σας.

Είναι που δεν είχαμε Τρίπολη οπότε ας χρεωθεί ένας με COVID-19 μην είμαστε στην απ'έξω και λένε κακά λόγια για εμάς

Γραφικέ εξαποδακο αν κολλούσε ο ιός από την θεία Κοινωνία τις 2 πρώτες Κυριακές που άνοιξαν οι εκκλησίες θα είχαμε πανελλαδικά 20-30 χιλιάδες κρούσματα !Οποτε σταματά με τις εμμονές σου και μην αγγίζεις αυτό το θέμα γιατί θα σε κάψει !

Από έγκυρες πηγές? Έτσι είχε γίνει και στο προηγούμενο περιστατικό που τελικά δεν ήταν από Τρίπολη και που τελικά ήταν λάθος διάγνωση και που τελικά αναστατώθηκε μια ολόκληρη πόλη χωρίς λόγο... Και επίσης η μάσκα δεν έκανε καλό μας βλάπτει σοβαρά και ξαφνικά άνοιξε εργοστάσιο στην Ελλάδα που φτιάχνει μάσκες και. Οι κύριοι που έβαλαν τα χρήματα για να τα βγάλουν μαζί και κάποια σπασμένα είπαν πως η μάσκα είναι αναγκαία και υποχρεωτική... Πρόβατα όλοι μας.. Έτσι όπως τα έχουν κάνει δεν ξέρεις τι να πιστέψεις. Τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα. Καλημέρα....

Φανταστείτε πόσο σοβαρά ήταν, που του είπαν να καθίσει στο σπίτι του. Ψυχραιμία, δεν πέθανε κανένας μόνο από Κορονοιο.

Περαστικά του. Νομίζω ότι καλό θα ήταν να ξέραμε την ηλικία του, θα είχαμε μια καλύτερη εικόνα για το πόσο κινδυνεύει, αν κινδυνεύει, άλλο να είναι νεαρός και άλλο να είναι ηλικιωμένος. Καιρός είναι να προσέχουμε για να έχουμε.

Καλημέρα σας!! Ανοίγεις νωρίς νωρίς να δεις τι γίνεται στον κόσμο, βλέπεις σχόλια όλοι μες στην γκρίνια κ πως θα υποτιμήσει ο ένας τον άλλον, αυτό μας έδειξε τελικά ο ιός! Μια φορά συναντάει ένας γιατρός την πανούκλα στη είσοδο της πόλης, ρωτάει, που πάς, πάω να πάρω 1000, μετά απο 1 έτος ξανασυναντηθηκαν, τελικά πήρες 5000, ναι εγώ πήρα 1000 και οι υπόλοιποι πέθαναν απο το ΦΟΒΟ τους!! Τα συμπεράσματα δικά σας!!

Κορονοιος υπάρχει και κολλάει είτε μας αρέσει είτε όχι. Συγκεκριμένα είναι και πολύ μεταδοτικός. Ας αναλάβει καθένας τις ευθύνες του και ας σταματήσουν πια οι γραφικότατες απόψεις για γριπούλες. Μέτρα χρειάζονται και όχι παραφιλολογία και άσχετες με την ιατρική θεωρίες.

Θέμα χρόνου είναι να εμφανιστεί και στην Τρίπολη. Δεν έχουμε διαφορετικά γονίδια. Το θέμα είναι να λαμβάνουμε τα μέτρα μας ώστε όταν εμφανιστεί να μην μεταδοθεί με μεγάλη ταχύτητα. Οι απόψεις με τη γριπούλα να σταματήσουν. Μπορεί να στοιχίσουν ζωές. Ο καθένας στον τομέα του.

τελικα εχουμε πολλους χαμηλης ή ανυπαρκτης μορφωσης σε αυτην την πολη. Κοίτα πόσοι πιστεύουν οτι ολα αυτα ειναι ψεμματα ή υπερβολές και ότι πρόκειται απλά για μια "γρίπη".

@00:15 από που έβγαλες τα 60.000 άτομα στην Ελλάδα; Από ποια πηγή; Από τον κ0λο σου μήπως;

Στο Βέλγιο που δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο (10.000 νεκροί με ίδιο πληθυσμό με Ελλάδα) από έναν άρχισε. Δεν ξέρω αν τους τελευταίους 6 μήνες ήσουν σε κάποια σπηλιά και δεν το ξέρεις αλλά το πρόβλημα είναι οι ελαφριά νοσούντες γιατί τον διασπείρουν. Επίσης καταλαβαίνω οτι... έχει φτάσει στην κάλτσα, αλλά το να αρνείσαι τον κίνδυνο δεν σε χαλαρώνει.

Αλήθεια είναι και τον γνωρίζουμε . Όντως έχουν μπει σε καραντίνα αρκετά άτομα.

Αυτό με τους αγράμματους πως το συμπέρανες?Υπάρχουν μ.....ς παντού στον κόσμο και όχι μόνο στην Τρίπολη... Οι αγράμματοι προσέχουν περισσότερο..

Όταν οι άνθρωποι πιστεύουν περισσότερο τους παπάδες απο τους επιστήμονες, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Ηλικία 33-34 όχι δεν κινδυνεύει και γίνεται ιχνηλάτηση ήδη στους κοντινούς ανθρώπους.

@10:54 οι αγράμματοι (και οι μισο-γραμματιζόμενοι) είναι αυτοί που πιστεύουν τα διάφορα άρθρα ψευδοεπιστήμης που βρίσκουν στο facebook. Περί συνωμοσίας, σκοτεινών δυνάμεων, οικονομικών συμφερόντων, γρίπης κλπ κλπ.

Από ηλεκτροπληξία πεθαίνουν μόνο 30 κάθε χρόνο, δε βλέπω το λόγο γιατί να έχουμε ρελιέ και ασφάλειες στους πίνακες.

Αν κρινω απο το πληθος των σχολιων ,καποιο που δεν πιστευανε τιποτα ΤΟ ΛΕΡΩΣΑΝΕ ΤΟ ΒΡΑΚΑΚΙ ΤΟΥΣ,με το 1ο κρουσμα και καθιστε να δειτε και την συνεχεια του εργου.Ολοι οι ηλικιωμενοι γυρνανε χωρις μασκα στα μαγαζια ταχα μου την ξεχασανε αλλα ο χαρος δεν θα τους ξεχασει αν συνεχισουν ετσι ανευθυνα να γυρνανε .Ηρθε για να μεινει και να κατστρεψει κρατη οικονομιες,Οικογενειες δουλειες μαγαζια .Δυστυχως

οκ δεν έχετε καταλάβει ότι κάποιες χώρες καταγράφουν ΟΛΟΥΣ τους θανάτους ως θύματα κορωνοιου για να ζητήσουν αποζημίωση αργότερα. οκ δεν έχετε καταλάβει οτι μας δουλεύουν ψιλό γαζί για να πουλήσουν μάσκες. έχετε καταλάβει ότι ο ιός αλλού κολλάει κ αλλού όχι; αναρωτιέμαι, το κρούσμα πήγε για μπάνιο στο Άστρος με υψηλό πυρετό κ συμπτώματα... εγώ όταν αρρωσταίνω με πυρετό κάθομαι σπίτι μου πάντως γιατί γενικά δεν μπορώ να κάνω οτιδήποτε. άντε και καλό λοκ νταουν απο Σεπτέμβριο

Αν κάποιες χώρες κατέγράφαν όλους τους θανάτους ως covid θα είχαμε πολλά εκατομμύρια στις αναφορές, και όχι 700.000 όπως τώρα. Eπίσης ναι, το κρούσμα θα πάει για μπάνιο αν δεν το ξέρει και θα πάει και να δεί ηλικιωμένους διότι πολλοί, κυρίως νέοι, είναι ασυμπτωματικοί. καμία πηγή για αυτά που λές στην αρχή έχεις ?

@13:42 - Από που να ζητήσουν αποζημίωση οι χώρες; Από τον Θεό; Είναι παγκόσμια συνωμοσία για να πουλήσουν κάποια εργοστάσια μάσκες ενώ άλλα εργοστάσια καταστρέφονται; Διαλύθηκαν οι αεροπορικές εταιρείες και οι αυτοκινητοβιομηχανίες για να πουλάει η Lariplast μάσκες με τζίρο της πλάκας μπροστά στους κολοσσούς που καταρρέουν. Η πικρή αλήθεια είναι ότι αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη κατάσταση που θα κάνει χρόνια να ξεπεραστεί και έχει ήδη αλλοιώσει κατά πολύ τον τρόπο ζωή μας. Επιστημονικά είναι δύσκολο να την κατανοήσει ο μέσος πολίτης και φυσικά δεν είναι ευχάριστο. Εκεί αρχίζουν οι μπουρδολογίες.

12:50 Δυστυχώς κανένας δεν πεθαίνει από μαλ@@@ γι' αυτό είσαι εδώ και γράφεις αυτά που γράφεις

@ 00:15 / 03:57 / 07:10 / 07:14 / 08:00 / 13:42 και λοιποί αρνητές, μέχρι πρότινος άτομα της συνομοταξίας σας τα λυπόμουν. Επειδή όμως πλέον είστε επικίνδυνα, σταματά εδώ η λύπηση κι αρχίζει ο πόλεμος. Που σημαίνει ότι εσένα, όποιος κι αν είσαι, και όλα τα άλλα όμοια με εσένα ζώα, α) όταν σε πετυχαίνω σε συζητήσεις θα σε ξεφτυλίζω, β) σε περίπτωση που δεν τηρείς τα μέτρα και αυτό θέτει σε κίνδυνο τη δική μου υγεία, θα σε καταγγέλω. Στο εξης μηδενική ανοχή. Αρκετά σας ανεχτήκαμε ελεεινά υποκείμενα που παίζετε κορώνα γράμματα την υγεία μας

Βγήκαν όλοι οι αγράμματοι και το παίζουν ειδήμονες. Εσείς αγράμματοι τεμπέληδες που είστε όλοι μέρα με έναν καφέ και ένα τσιγάρο στο χέρι,που στο σχολείο είσασταν τουρίστες και αν δεν υπήρχε το internet δε θα μπορούσατε να μιλάτε Αφήστε αυτούς που έχουν κουραστεί στη ζωή τους και έχουν εφεύρει όλα όσα χρησιμοποιείτε κάθε μέρα να κάνουν την δουλειά τους.

Ποιος επιστήμονες να ακούσουμε τους κρατικοδίαιτους που μας λένε ότι τους υπαγορεύουν οι πολιτικοί; Βρήκαν ευκαιρία όλοι οι άθεοι να τα βάλουν με την εκκλησία; Εκεί θα γίνει διασπορά; Αν φοβούνται να μην πάνε στην εκκλησία! Η εκκλησία ψευτοδιανοούμενοι είναι ιερός χώρος και όχι κοινός όπως τα σουπερμάρκετ και επί αιώνες οι πιστοί προσεύχονται για να θεραπευτούμ, τώρα θα το αλλάξουμε και αυτό; Η θεία χάρις προστατεύει και η πίστη σώζει! Όταν θα προσκηνύσω την εικόνα το τζάμι θα με κολλήσει την στιγμή που προσεύχομαι στους Αγίους; Πότε αρρώστησε κάποιος στην εκκλησία; Αυτό είναι αιρετικό!

Η επιστήμη και η φυσική είναι χειροπιαστά πράγματα που υπάρχουν και μπορεί ο καθένας να τα δει και να τα μελετήσει. Τους θεούς δεν τους είδε ποτέ κανείς, πάντα ήταν πρόσωπα των μύθων και της φαντασίας που ζούσαν στους ουρανούς. Όταν κάποιος θεός αποφασίσει να εμφανιστεί (άρα μπορεί να είναι και εξωγήινος με πολύ μεγαλύτερη νοημοσύνη από εμάς), τότε το συζητάμε πάλι.

@18:04 Ο Όντιν (μυθικός θεός των Σκανδιναβών) υποσχέθηκε ότι θα ξεφορτωθεί την ανθρωπότητα από τους Γίγαντες των Πάγων (ice giants). Ο Ιησούς υποσχέθηκε ότι θα ξεφορτωθεί την ανθρωπότητα από τους κακούς ανθρώπους. Εγώ δεν βλέπω πουθενά Γίγαντες των Πάγων αλλά βλέπω παντού κακούς ανθρώπους. Μήπως να αρχίσεις να πιστεύεις στον Όντιν καλύτερα;

@18:04 εσύ είσαι αιρετικός που πιστεύεις ότι μια εικόνα έχει θεϊκή δύναμη. Για ξαναδιάβασε για τους εικονομάχους και εικονολάτρες μήπως και μάθεις τίποτα.

Χαχαχα καταπληκτικό. Από το κρούσμα και τα μπάνια στο Άστρος κάποιοι τεχνηέντως το πήγαν στην εκκλησία και στην θεία κοινωνία. Και φιλοσόφου και όλας. Γέμισε το ίντερνετ κοινωνιολόγους, φιλοσόφους και γιατρούς. Τηρούμε τα μέτρα ασφαλείας, προσέχουμε και δεν γινόμαστε ούτε επαναστάτες της μάσκας, ούτε αυτόκλητοι τιμωροί.

Ο θεός υπάρχει παντού γύρω μας γιατί είναι ο δημιουργός μας! Μα τόση αφέλεια πια; Η μάδκα που μέχρι πρότινος μας έλεγαν ότο μορεί να είναι επιβλαβής τώρα θεωρείτε ότι θα μας σώσει; Τον Χίο το πυροβόλησαν και σώθηκε γιατί δεν ήταν η ώρα του και ο άλλος έφυγε γιατί από το πουθενά του έπεσε γλσστρα στο κεφάλι και ημάσκα θα μας σώσει ως ο από μηχανής θεός; Πάσχετε από τρομολαγνεία και αντί να τα βάλετε με αυτούς ου ευθύνονται για τη διασπορά της νόσου σας φταίει η εκκλησία.Μην πάτε, λέτε τους Χριστιανούς φοβικούς και τελικά εσείς είστε γιατί δεν πιστεύετε και δεν έχετε σποκούμπι πουθενά.

Όταν έγινε η έκρηξη στο Τσερνομπιλ σε όλη την ατμόσφαιρα υπήρχαν υψηλά ποσοστά ραδιενέργειας και μέσα στη εκκλησία το μηχάνημα έδειχνε 0.Αυτές τις έρευνες παπάδες τις έκαναν δεν τις έκαναν ειστήμονες; Τους πραγματικούς επιστήμονες και όσους τολμούν να πουν την αλήθεια τους χαρακτηρίζουν γραφικούς και συνωμοσιολόγους.Τα στοιχεία από τα νοσοκομεία διεθνώς που δείχνουν τους θανάτους από covid που είναι λιγότεροι της γρίπης δεν τα δίνουν επιστήμονες; Συμπεριλαμβάνουν στους θανάτους από κορωνοιό και αυτούς που είχαν κορωνοιό και πέθαναν από άλλη αιτία, το παραδέχτηκε και ο Τσιόδρας, συνωμοσίες ε;

@21.05 αν είχες διαβάσει λίγο φυσικη μαθηματικά και διάφορες επιστήμες πιθανώς να μην ήσουν μέσα στο σκοτάδι. Έλληνες και χριστιανοί είμαστε όλοι αλλά μια ομάδα σκοταδιστών χριστιανών αμαυρώνει την προσπάθεια όλων μας.

Καθένας αποκτά μια άποψη ανάλογα με τις πηγές, το πολιτισμικό επίπεδο και τα πιστεύω του και, αν δεν δέχεται την επιστημονική μέθοδο, δεν αλλάζει. Η γη δεν είναι σφαιρική, το Σύμπαν έχει ηλικία 6000-7000 ετών και ο ιός δεν υπάρχει. Κι αν υπάρχει, ο Μεγάλος Αγιασμός των Φώτων τον εξουδετερώνει. Έτσι λένε οι πηγές του. Με την ελευθερία της γνώμης τι κάνουμε; Θα καταγγείλουμε τον 18:04 στο Μιχάλη ως συνωμοσιολόγο; Μα δε φταίει αυτός, άλλοι φταίνε.

@21:05 Κανείς μα κανείς επιστήμονας ούτε διεθνής οργανισμός υγείας ούτε κυβερνητικός δεν είπε ότι η μάσκα είναι επιβλαβής. Στην άρχη έλεγαν ότι μάλλον δεν σε προστατεύει. Μετά είχαν νέα στοιχεία και αναθεώρησαν (ως σωστοί επιστήμονες).

Καλώς ή κακώς η επιστήμη δεν μπορεί να ερμηνεύσει θέματα που άπτονται της θεολογίας.Εγώ δεν αμφισβήτησα την επιστήμη, είναι πασιφανές ότι είναι υπερβολή όλο αυτό που συμβαίνει για μια γρίπη. Και η δική μου λογική δεν δέχεται το γεγονός ότι μέχρι πρότινος η εικόνα την οποία προσκυνούσα για να θεραπευτώ τώρα θα με κολλήσει κορωνοϊό. Ή πιστεύει κάποιος ή όχι. Σκοταδιστές είναι αυτοί που δέχονται αβίαστα το παραμύθι που μας πουλάνε τα μμε που πήραν 20 εκ. για να γίνουν φερέφωνα των πολιτικών. Εγώ δεν ειρωνεύτηκα κάποιον, προφανώς η ειρωνία είναι ίδιον γνώρισμα των ψευτοεπιστημόνων!

@21:28 μάλλον δεν ξέρεις βασικά μαθηματικά. Συγκρίνεις λάθος αριθμούς. Συγκεκριμένα συγκρίνεις **ετήσιους** θανάτους γρίπης με θανάτους από covid ο οποίος έχει τρέξει περίπου 5-6 μήνες τώρα. Με μια γρήγορη έρευνα στο google: Ετήσιοι θάνατοι παγκοσμίως 650.000 (σύμφωνα με τον ΠΟΥ, παλιότερα έλεγε για 250.000-500.000). Θάνατοι covid μέχρι σήμερα (5-6 μήνες ΜΟΝΟ) 700.000 (πηγή worldometers.info). Οπότε ξεστραβώσου και σταμάτα να διασπέρνεις αναλήθειες. ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙΣ.

@21:28 και για να συνεχίsω να σε βάζω στην θέση σου: Στην Ελλάδα πέρσι για όλο το χρόνο οι θάνατοι από γρίπη ήταν 150. Οι θάνατοι για τους 5-6 μήνες covid είναι ήδη στους 209.

Εσύ τι έμαθες από την εικονομαχία;; Ότι νίκησαν οι εικονομάχοι; Τι αποφασίστηκε στις Οικουμενικές Συνόδους ξέρεις; Ψευτοκουλτουριάρηδες, η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας, είστε άξιοι της μοίρας σας και όσων θα ακολουθήσουν, υπάρχουν επιστήμονες αλλά δυστυχώς δεν προβάλλονται, έχετε τόσο πανικό και τόσο μίσος για το Θεό που βρήκατε την ευκαιρία να χύσετε δηλητήριο κατά της Ορθοδοξίας. Εννοείται πως πρέπει να προσέχουμε αλλά όχι να την ψωνίσουμε κιόλας. Υπάρχουν χειρότερες ασθένειες, κακώς ασχολήθηκα κι έγραψα. Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι!

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.