Κρανίδι: Θα εγκατασταθεί πολυπληθές κλιμάκιο γιατρών από τον ΕΟΔΥ (pics)

Κρανίδι: Θα εγκατασταθεί πολυπληθές κλιμάκιο γιατρών από τον ΕΟΔΥ (pics)

Απρίλιος 21, 2020 - 16:29
8 σχόλια

Ευρύτατη σύσκεψη πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη 21 Απριλίου, αυτή την ώρα, στο Κρανίδι, σχετικά με κρούσματα του κορονοϊού που εντοπίστηκαν σε δομή φιλοξενίας προσφύγων/μεταναστών η οποία λειτουργεί σε ξενοδοχείο στο Πόρτο Χέλι.

Στη σύσκεψη, παρουσία του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, μετέχουν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, άλλα στελέχη της Περιφέρειας, ο γενικός γραμματέας υποδοχής αιτούντων άσυλο, Μανώλης Λογοθέτης, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, καθώς και ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος.

Ηδη στην περιοχή πρόκειται να εγκατασταθεί πολυπληθές κλιμάκιο γιατρών από τον ΕΟΔΥ, όπως και στελέχη της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Δελτίο Τύπου


8 Σχόλια

Νίκα είσαι αξιολύπητος. Αλλά δεν φταις εσύ. Εμείς φταίμε, που αφήσαμε να μας παρασύρουν τα συμφέροντα του Βλάση και των τοπικών δεξιών «αφεντικών». Btw, μετά από σχεδόν εννέα μήνες θητείας, και με το τοπίο πλέον ξεκάθαρο, τώρα που φαίνεται ξεκάθαρα τόσο η (δόλια) ατζέντα όσο και τα (ανύπαρκτα) προσόντα του νέου Παππού της Ανεξαρτησίας, θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι αυτοί οι Αρκάδες δεξιοί που τον στήριξαν και τον υποδέχτηκαν ως σωτήρα στην πόλη μας. Το κακό είναι πως το αντίπαλο τατουλικό δέος είναι τρισχειρότερο, ενώ από την άλλη, για κλάματα είναι φυσικά και όλοι οι ζαίοι

@ 17:07 Γιατί ρε φίλε; Τον οδοντίατρο Δημόσιας Υγείας του Τατούλη μια χαρά δεν τον διατηρεί; Αν τον πάρουν είδηση και να του επιβάλλουν επιδημιολόγο θα φωνάζετε για ξήλωμα του συστήματος Τατούλη;

@17:07 δεν είμαι του Νίκα αλλά στην παρούσα περίπτωση δεν μπορώ να καταλάβω που έχει ευθύνη αυτός και τον κράζεις.

Τι θα μπορούσε να κάνει ο Γενικός Διευθυντής και ιατρός δημόσιας υγείας και δεν το έκανε; Τόσα χρόνια σε αυτή την υπηρεσία έχει εντρυφήσει και σε θέματα επιδημιών περισσότερο από κάθε άλλον. Διαθέτει η περιφέρεια επιδημιολόγο;

Υποτίθεται ότι τα μέτρα τα πήραμε για να προλάβουμε καταστάσεις. Τώρα βέβαια τρέχουμε κατόπιν εορτής αλλά δεν πειράζει είναι όλα καλώς καμωμένα... Καλά που έχουμε τον Κούλη!

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΙΡΑ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΑΣ .ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΕΙΧΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙ , ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ , ΤΗΣ ΕΛΟΝΟΣΙΑΣ , ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΝΕΙΛΟΥ . ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΡΟΙΚΟΥ ΠΥΡΕΤΟΥ . ΤΗΣ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.