Κορωνοϊός: Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κρούσματος το Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης (vid)

Κορωνοϊός: Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κρούσματος το Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης (vid)

Μάρτιος 06, 2020 - 17:00
0 σχόλια

Για τον κορωνοϊό και για τα ύποπτα κρούσματα που κλήθηκε να αναλάβει το Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη, μίλησε η κυρία Βλάχου Γαρυφαλιά, Πνευμονολόγος - Φυματιολόγος Επιμελήτρια Α’ ΕΣΥ του Γενικού Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης.

Η κυρία Βλάχου σε δηλώσεις της στο ArcadiaPortal.gr  μίλησε για την ανησυχία που υπάρχει τόσο στους πολίτες, όσο και στην ιατρική κοινότητα για τον κορωνοϊό, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξει πανικός, αφού όλοι είναι σε ετοιμότητα.

Αν τηρηθούν οι σωστοί κανόνες υγιεινής από όλους, δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα, είπε η ιατρός αισιοδοξώντας ότι ο καιρός σιγά - σιγά φτιάχνει και αυτό θα συντελέσει θετικά στην μη εξάπλωση του ιού.

Mεταξύ άλλων στο βίντεο που ακολουθεί, η κυρία Βλάχου, μιλά για το πώς μπορεί να διαγνωστεί ο κορωνοϊός αλλά για τον χειρισμό που πρέπει να ακολουθηθεί σε τυχόν ύποπτο κρούσμα.

Τέλος, φάνηκε καθησυχαστική, σημειώνοντας ότι το Παναρκαδικό Νοσοκομείο είναι κατάλληλα προετοιμασμένο να αντεπεξέλθει σε ύποπτο κρούσμα.

Υπάρχει ειδικός θάλαμος και επιπλέον προσωπικό, Είμαστε όλοι σε ετοιμότητα.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κορωνοϊός: Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κρούσματος το Παναρκαδικό


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.