Κορωνοϊός: Πολλά τα κρούσματα στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη

Κορωνοϊός: Πολλά τα κρούσματα στην 124 ΠΒΕ στην Τρίπολη

Δεκέμβριος 02, 2020 - 08:59
2 σχόλια

29 οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες που έχουν εντοπιστεί  θετικοί στον κορωνοϊό

Είκοσι εννέα είναι οι νεοσύλλεκτοι οπλίτες που έχουν εντοπιστεί  θετικοί στον κορωνοϊό στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας, στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας οι οπλίτες που είναι θετικοί στον κορωνοϊό έχουν εντοπιστεί και έχουν απομονωθεί σε θάλαμο, σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο. Στην πλειοψηφία τους έχουν τα ίδια ήπια συμπτώματα και υπάρχουν και αρκετοί άνδρες χωρίς συμπτώματα.

Ένας από αυτούς νοσηλεύεται στο Παναρακαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης και ένας στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, και οι δύο έχουν καλή κλινική σταθερή εικόνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν γίνει τεστ διάγνωσης κορωνοϊού και ιχνηλάτηση των επαφών των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και φαίνεται ότι ο ιός έχει περιοριστεί στους 29 οπλίτες.

Τέλος να αναφέρουμε ότι οι οπλίτες παρουσιάστηκαν στην Πτέρυγα στις 16 Νοεμβρίου 2020 και πρόκειται να ορκιστούν κανονικά στις 10-11 Δεκεμβρίου.

 Να θυμίσουμε ότι το πρώτο κρούσμα είχε παρουσιαστεί στις 20 Νοεμβρίου (δείτε ΕΔΩ) όταν είχε μπει σε καραντίνα ολόκληρος ο θάλαμος.

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Πιστεύω ότι και γι αυτό έφταιξε η ανευθυνότητα της νεολαίας, τα καφέ και οι ανεύθυνοι ιδιοκτήτες και το ότι τρώγαμε στα εστιατόρια μετά τις 10.

Αύριο το πρωί στις 9 στην αεροπορία θα πετάξουν αεροπλάνα ψεκασμού με το φάρμακο που έγινε καλά ο αρχιεπίσκοπος. Τα αεροπλάνα θα περάσουν και από την πλατεία πετρινού και όποιος θέλει μπορεί να λάβει θεραπεία εξ ουρανού

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.