Κλείνει οριστικά το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεβίδι

Κλείνει οριστικά το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στο Λεβίδι

Ιούνιος 17, 2020 - 19:49
12 σχόλια

Μετά την υποβάθμιση του καταστήματος της τράπεζας Πειραιώς σε κινητό συνεργείο (με λειτουργία 2 φορές την εβδομάδα) έρχεται η οριστική παύση λειτουργίας του καταστήματος στο τέλος Ιουνίου.

Ακόμα μια δυσάρεστη εξέλιξη για την τοπική  οικονομία καθώς το κατάστημα εξυπηρετούσε αρκετό κόσμο από τα γειτονικά χωριά,που εκτός από  την τράπεζα επισκέπτονταν και τα τοπικά καταστήματα.

Το κλείσιμο της τράπεζας θα συντελέσει στην περαιτέρω ερήμωση του τόπου μας.

Ας ελπίσουμε ότι οι αρμόδιοι – υπεύθυνοι θα το ξανασκεφθούν και θα αλλάξουν την απόφαση τους ώστε να μην επιφέρουν  ταλαιπωρία στον πληθυσμό της ευρύτερης περιοχής του Λεβιδίου και ιδίως στους ηλικιωμένους.

Από το levidinews.gr


12 Σχόλια

Συνεχίζεται η παρακμή της επαρχίας. Ντροπή σε όλους. Πρέπει να πας δηλαδή 30 χλμ στην τρίπολη για να βγάλεις λεφτά; ντροπή και πάλι ντροπή

@21:49 αν έχετε @@ οι κάτοικοι συνεννοηθείτε να κλείσετε όλοι τους λογαριασμούς σας στην Πειραιώς και να τους μεταφέρετε σε άλλη τράπεζα. Έτσι για τιμωρία.

Γιατί δεν ρωτάτε τους υπαλλήλους της τράπεζας γιατί κλείνει;;; Νομίζουν μας κάνουν χάρη!!

Ηρεμηστε λιγάκι χωριό είναι το λεβιδι δεν είναι καν κωμόπολη. Τι θέλετε δηλαδή? Δε λέτε να σας αφήσουν και κάνα ατμ να βγάζετε και κάνα χρήμα.

Γειά σου μάγκα Leon ευχαριστούμε που μας αντιπαθείς γιατί μας ζηλεύεις!!!!

Μπράβο. Σε αλλη τράπεζα που δεν έχει επίσης κατάστημα στην περιοχή. Μόνος σου το σκέφτηκες?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.