Κλείνει και το κατάστημα της Πειραιώς στα Τρόπαια

Κλείνει και το κατάστημα της Πειραιώς στα Τρόπαια

Ιούλιος 22, 2020 - 11:32
4 σχόλια

To υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Τρόπαια κλείνει οριστικά από 27 Ιουλίου. Με ανακοίνωσή της η Τράπεζα γνωστοποίησε συγκεκριμένα στους πελάτες της ότι: «Από 28/7 το Κατάστημα Τροπαίων μεταφέρεται στη Δημητσάνα. Είμαστε κοντά σας σε κάθε τραπεζική συναλλαγή».

Ήδη από πέρυσι η Τράπεζα είχε αποφασίσει να λειτουργεί μόνο δύο φορές την εβδομάδα. Παράλληλα όμως και η Εθνική Τράπεζα είχε κλείσει το υποκατάστημά της πριν λίγους μήνες.

Ως εκ τούτου οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Τροπαίων για τις τραπεζικές τους συναλλαγές αναγκάζονται να μετακινούνται είτε στη Δημητσάνα, είτε στην Τρίπολη. Μάλιστα αρκετοί κάτοικοι χωριών της Κάτω Γορτυνίας εξυπηρετούνται καλύτερα από τα Καταστήματα της Ηλείας, καθώς τους είναι πιο κοντά!

Πλέον σε όλο το Δήμο Γορτυνίας υπάρχουν μόνο δύο υποκαταστήματα τραπεζών και αυτά βρίσκονται στην έδρα του Δήμου, τη Δημητσάνα. Το ένα είναι της Εθνικής Τράπεζας και το άλλο της Πειραιώς (πρώην Αγροτικής). Πάντως όσοι διαθέτουν λογαριασμούς στην EUROBANK – Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μπορούν για καταθέσεις και αναλήψεις να εξυπηρετούνται και από τα εναπομείναντα Ταχυδρομικά Γραφεία Βυτίνας, Δημητσάνας, Τροπαίων και Κοντοβαζαίνης.

* Φωτογραφία του Υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στα Τρόπαια του Κώστα Νίτσιου

e-gortynia.gr

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Εγω ειμαι απο την Απανω Ραχουλα και απαιτω μια Τραπεζα στο χωριο μου

Αφού εξυπηρετείστε στο κατάστημα του διπλανου χωριόυ ,την κάτω τραχανοπλαγια

Γνωρίζεται εάν το ATM της Τράπεζας Πειραιώς στα Τροπαια υπαρχευ;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.