Καυστικό σχόλιο Λυκουρέντζου στα social media

Καυστικό σχόλιο Λυκουρέντζου στα social media

Δεκέμβριος 12, 2020 - 18:56
8 σχόλια

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο πρώην υπουργός και βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας, πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος «ανάβει φωτιές» στο ήρεμο, γενικά, πολιτικό σκηνικό του κόμματος στην Αρκαδία, μετά τις τελευταίες εκλογές.

Μέσα στο ήρεμο, γενικά, πολιτικό σκηνικό, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση: «Άξιες περιφρόνησης οι υποκριτικές αναφορές στο έργο μου, απο τους κατ´επάγγελμα υβριστές και συκοφάντες μου. Σε λίγο θα μου προτείνουν να με γράψουν μέλος στη Νέα Δημοκρατία!!!».

Όπως φαίνεται ο κ. Λυκουρέντζος δεν ξεχνά.

 


8 Σχόλια

Ενδιαφέρουσα η πάλη ΔΗμοκρατικής ΑΝΑνέωσης με ΠΟΛιτική ΑΝοιξη σε ξένον αχυρώνα!

Εντάξει, το καταλάβαμε. Υπάρχει ένα ήρεμο, γενικά, πολιτικό σκηνικό. Έχει και παραλήπτη το "καυστικό" σχόλιο του Λυκουρέντζου, που είναι ο Βλάσης. Όλοι το έχουν γράψει καν όλοι το γνωρίζουν πλέον σε ποιον απευθύνεται, εσείς το παίζετε, καλά παιδιά, μήπως στεναχωρηθεί ο Κωστάκης και ισιώσει το σκαντζοχοιρέ μαλλί του;

Ένα από τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας άντρας :να ξέρει να χάνει. Μόνο λύπη, τίποτα άλλο.

Εγώ πάντως Αντρέα με τη θητεία σου στο Παιδείας γελάω , με τη θητεία σου στο υγείας ότι σε αντικατέστησε ο Άδωνης είναι και για γέλια και για κλάματα ...

Το ήρεμο πολιτικό σκηνικό μάλλον το βλέπουν όσοι δεν θέλουν να δουν αυτά που συμβαίνουν.Αναρωτιέμαι πόση ανασφάλεια μπορεί να έχει κάποιος που διαφημίζει όπου βρεθεί κι όπου σταθεί τις περγαμηνές του;Η πολιτική αξία κάποιου που πολιτεύεται δεν αυξάνει με την λάσπη αλλά με την πορεία του.Ο τρόπος που πολιτεύεται κάποιος δείχνει και το πολιτικό του ανάστημα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.