Καμπόσος: Να φιλοξενηθούν οι μετανάστες σε... πλοία (vid)

Καμπόσος: Να φιλοξενηθούν οι μετανάστες σε... πλοία (vid)

Φεβρουάριος 16, 2020 - 09:45
7 σχόλια

Ο δήμαρχος Άργους - Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος ακόμα μία φορά εκπλήσσει με το «πρακτικό» του πνεύμα και τις προτάσεις του για τη φιλοξενία των μεταναστών.

Στην εβδομαδιαία επικοινωνία του με τους πολίτες, μέσω ενός βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα με τις θέσεις του, ο δήμαρχος υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση θα μπορούσε να φιλοξενεί τους μετανάστες σε πλοία, όπου θα μπορούν να έχουν όλες τις ανέσεις, αλλά και να ζουν ξεχωριστά ως φυλές η μία από την άλλη, προκειμένου να προστατεύονται. Ακόμα, προτείνει -εφόσον οι άνθρωποι αυτοί στην πλειονότητά τους δεν έχουν χαρτιά- να ταυτοποιηθούν με τη βοήθεια ανθρώπων που μιλούν τις διαφορετικές γλώσσες και υπογραμμίζει πως με δέκα υπαλλήλους σε κάθε πλοίο, πολύ γρήγορα θα εξακριβωθεί ποιοι δικαιούνται ασύλου και ποιοι όχι.

Όσο για το πού θα βρεθούν τα πλοία, ο ίδιος προτείνει τα παροπλισμένα πλεούμενα να ανακαινιστούν και με μικρές μετατροπές θα γίνουν κατάλληλα καταλύματα.

«Το κάθε καράβι μπορεί να φιλοξενήσει εως 5.000, ίσως και περισσότερους. Έχει μέσα εστιατόρια, έχει μέσα καμπίνες για να κοιμούνται, έχει χώρους και διαμερίσματα που μπορείς να ξεχωρίσεις τα μικρά παιδιά που πολλές φορές πέφτουν θύματα βιασμού, να ξεχωρίσεις τις οικογένειες και να ξεχωρίσεις και τις φυλές», σημείωσε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος.

Ακόμα, στο βίντεο ο κ. Καμπόσος αναρωτιέται για ποιο λόγο η κυβέρνηση δεν προχωρεί σε αυτή τη λύση, ρωτώντας «ποιοι ξεγελούν με  τερτίπια και τέτοιες ιστορίες την κυβέρνηση», υπογραμμίζοντας ότι δεν πιστεύει ο ίδιος ότι η κυβέρνηση έχει ιδιαίτερη συνεργασία με τις ΜΚΟ...

«Όχι ανοιχτά κέντρα. Τα ανοιχτά κέντρα σημαίνει ότι ήρθαμε να κάνουμε διακοπές, σουλατσάρουμε όλη μέρα, θα αρπάξουμε και το βράδυ κανένα αρνί. Ποιος θα τους φυλάξει;», αναφέρει ο δήμαρχος Άργους.

Τα σύνθετα προβλήματα έχουν απλές λύσεις, λέει ο κ. Καμπόσος.

Δείτε το βίντεο από το 5:24

Video: 

Σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο, Παρασκευή 14/2/2020


7 Σχόλια

Και η 2η πρόταση του καμπόσου είναι όταν κοιμούνται το βράδυ το πλοίο σαλπάρει και τους γυρνάει πίσω. Έξυπνος ο κοντός

Το πλοίο να μην μένει σε ένα λιμάνι αλλά να κάνει το πανόραμα Μεσογείου!! Λέσβο- Βενετία- Βαρκελώνη- Μαρόκο - Μάλτα- Κύπρο- παράλια Συρίας και από θα γυρίζει άδειο στη Λέσβο.

Φίλος και υποστηρικτής Σμυρνιώτη και Βλάση. Μέχρι στιγμής χάνει μόνο ένας!

Δήμαρχε!!! Μιλάς σαν αρχηγός Κράτους!!!! Ας μιλήσουμαι λίγο για τα δικά μας !!!! Τι γίνεται με εκείνο το θεματικό πάρκο Μυκηνών ? Σου τελείωσε η φούρια. ? Για λέγε μας !!! Ενημέρωση στον κόσμο ?

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.