Καμπόσος: «Αγνώμων» ο Νίκας απέναντι σε Βλάση και Σαμαρά - «Φωτιά» το σκηνικό της ΝΔ στην Πελοπόννησο (vid)

Καμπόσος: «Αγνώμων» ο Νίκας απέναντι σε Βλάση και Σαμαρά - «Φωτιά» το σκηνικό της ΝΔ στην Πελοπόννησο (vid)

Ιανουάριος 13, 2021 - 13:55
10 σχόλια

Δριμύτατο το κατηγορητήριο του προέδρου της ΠΕΔ Δημήτρη Καμπόσου εναντίον του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου με αφορμή τα τεκταινόμενα στη «Πελοπόννησος ΑΕ». Ο κ. Καμπόσος εμμέσως πλην σαφώς χαρακτήρισε αγνώμονα τον κ. Νίκα, για τη βοήθεια και τη στήριξη που του παρείχε ο ίδιος, αλλά πήγε και πολύ παραπέρα.

Ο κ. Καμπόσος απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τον εσωκομματικό πόλεμο της ΝΔ στην Πελοπόννησο, και ως προς το τι ακριβώς «παίζει» (sic) απάντησε ότι όχι μόνον αυτός, αλλά και ο κ. Κώστας Βλάσης, βουλευτής Αρκαδίας και υφυπουργός Εξωτερικών, και ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ και πρώην πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς αντιμετωπίζουν την ίδια συμπεριφορά εκ μέρους του κ. Νίκα, σύμφωνα με τον δήμαρχο Άργους - Μυκηνών, την οποία ο κ. Καμπόσος δικαιολογεί με «το πολιτικό ήθος του ανδρός»... Ο κ. Καμπόσος δήλωσε ότι τόσο ο κ. Βλάσης όσο και ο κ. Σαμαράς έβαλαν πλάτη, προκειμένου να κερδίσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο κ. Νίκας, όπως και ο ίδιος.
 

Τι έχει με τον κ. Βλάση; Τι έχει με εμένα; Γιατί βρίζει αυτούς τους ανθρώπους; Τι του έφταιγε ο Σαμαράς;
 

Η Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές φάνηκε συντεταγμένη, προκειμένου να μην κερδίσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Πέτρος Τατούλης, ο οποίος πάντως είχε ισχυρά ερείσματα στη Νέα Δημοκρατία -τότε έπεφταν τηλέφωνα και ασκούνταν πιέσεις εκ μέρους του κόμματος για το ποιον θα έπρεπε να στηρίξουν οι αντιπεριφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι Τατούλη που είναι και μέλη της ΝΔ. Η στήριξη εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας στον κ. Νίκα ήταν δυνατή και έπρεπε να είναι συντεταγμένη, στο πλαίσιο της κομματικής πειθαρχίας. Θυμόμαστε την επίσκεψη και ομιλία Σαμαρά στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, την Τρίπολη, όπου ο Μεσσήνιος πολιτικός είχε προεκλογικά τουλάχιστον τη λιγότερη απήχηση, αλλά και την αμέριστη στήριξη του Κώστα Βλάση στον κ. Νίκα (ΕΔΩ). Το πολιτικό σκηνικό που περιγράφει ο κ. Καμπόσος για τη Νέα Δημοκρατία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου δεν θυμίζει σε τίποτα το πολιτικό σκηνικό εκείνη την περίοδο, όταν ακόμα και ο διαγραφείς από τη ΝΔ για μια δήλωσή του για τον τότε δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη Δ. Καμπόσος -αλλά πανίσχυρος στο Άργος- παρουσίαζε στην Αργολίδα τον υποψήφιο περιφερειάρχη (ΕΔΩ).

Το πολιτικό σκηνικό παίρνει φωτιά με τις δηλώσεις Καμπόσου και αναμένονται αντιδράσεις. Όχι ότι τα πράγματα είναι ήρεμα στη ΝΔ στην Πελοπόννησο, πάντως. Οι πληγές δεν φαίνεται να έχουν επουλωθεί από τον σκληρό κομματικό αγώνα στις προηγούμενες εκλογές. Πολύ πρόσφατα, ο πρώην υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος χαρακτήρισε υποκριτικά τα καλά σχόλια που ακούστηκαν για τη θητεία του και το έργο του για το Παναρκαδικό Νοσοκομείο (ΕΔΩ).

Με όλο και πιο πιθανές τις εκλογές νωρίς το καλοκαίρι ή τον Σεπτέμβριο, όλα έχουν τη σημασία τους. Και φαίνεται ότι όχι μόνον οι πληγές δεν έχουν κλείσει, αλλά και ότι βγαίνουν ξανά τα τσεκούρια.

Γαλανιάδη Εύα

Video: 

ArcadiaPortal.gr Καμπόσος: Ο κ. Νίκας έχει μαλώσει με όσους τον ευεργέτησαν


10 Σχόλια

Δηλαδή η πολιτική βασίζεται σε ανταλάγματα των πολιτικών προσώπων......Αφου με στήριξες ...ειμαι ευγνώμων ...και κάνω την πάπια.Κουκουλώνω !!!Να δουν όσοι..ειναι στο καλάμι την τύχη του Ψωμιάδη με την....ακροδεξιά ατζέντα. Ο Ενας αδελφός στην φυλακή και ο άλλος στην πόρτα!!

Χαος στο σκηνικό της Ν.Δ!!!. Σιγά τα αυγά!! Η Ν.Δ. καλπάζει ανενόχλητη το μεσαίο χώρο με σνοδικές τάσεις...Δείτε λίγο πολιτική ιστορία Παναγιώτη Ψωμιάδη.....Βουκεφάλας κλπ ανέκδοτα.

Εν τω μεταξύ τον είχαν φέρει σαν ατού να δώσει αέρα νίκης στον Σμυρνιώτη και η θέα του έστειλε κόσμο & κοσμάκη στον Τζιούμη!

@ 00:56 Με γαϊδούρι και σαμάρι παροιμιώδες!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.