«Καμπανάκι» στο δρόμο για την νέα Γενική Συνέλευση στη Δόξα Μεγαλόπολης

«Καμπανάκι» στο δρόμο για την νέα Γενική Συνέλευση στη Δόξα Μεγαλόπολης

Ιούλιος 09, 2020 - 20:34
0 σχόλια

Σε διαδικασία διοικητικών διεργασιών βρίσκεται η Δόξα Μεγαλόπολης η οποία μετράει αντίστροφα για την δεύτερη Γενική Συνέλευση με στόχο να γίνουν οι εκλογές και να βρεθεί το νέο σχήμα που θα τρέξει το σωματείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ArcadiaPortal.gr η πρώτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου αποδείχθηκε άκαρπη καθώς δεν υπήρχε η απαραίτητη όπως ορίζει το κατασταστικό απαρτία με την ομάδα της Μεγαλόπολης να οδηγείται εκ νέου σε νέα Γενική Συνέλευση την προσεχή Δευτέρα 13 Ιουλίου.

Στα αρνητικά για την Δόξα Μεγαλόπολης καταγράφεται το γεγονός της ιδιαίτερα μικρής προσέλευσης των μελών κάτι που αυτόματα κρούει ανησυχητικό καμπανάκι μιας και βρισκόμαστε σε δύσκολη περίοδο από τις επιπτώσεις που έχει δημιουργήσει η πανδημία του Covid-19.

Οι πληροφορίες μας από την Μεγαλόπολη αναφέρουν πως η διοίκηση της διετίας που ολοκληρώθηκε δεν θα συνεχίσει καθώς αρκετά μέλη του συμβουλίου αλλά και ο πρόεδρος Φίλιππος Ταμπακόπουλος εξέφρασαν την επιθυμία τους να παραμείνουν κοντά στο σωματείο όχι όμως από κάποιο διοικητικό πόστο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η Δόξα Μεγαλόπολης ψάχνει να βρει νέο διοικητικό σχήμα και νέους ανθρώπους από την πόλη για να μπουν μπροστά αφού τόσο ο ίδιος ο Φίλιππος Ταμπακόπουλος όσο και μερικά ακόμα μέλη της διοίκησης με την ολοκλήρωση της θητείας τους δε θα είναι υποψήφιοι στις εκλογές.

Η διετία της παρελθούσης όπως φαίνεται διοίκησης με πρόεδρο τον Φίλιππο Ταμπακόπουλο στην Δόξα Μεγαλόπολης κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη με την ομάδα να παραμένει ανταγωνιστική και σε ένα υψηλό επίπεδο αγωνιστικά και κυρίως άρτια και πεντακάθαρη οικονομικά λειτουργώντας με πλάνο και φερεγγυότητα σε όλες της τις υποχρεώσεις.

Ο στόχος πλέον για τους κυανόλευκους είναι την Δευτέρα (13/7) στην νέα Γενική Συνέλευση να ενεργοποιηθεί ο κόσμος της Μεγαλόπολης έτσι ώστε να κατατεθούν προτάσεις για την επόμενη μέρα και να βρεθεί η νέα διοίκηση σύνθεση που θα οδηγήσει το σωματείο στην νέα εποχή.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.