Και τρίτο rapid test για τους ανεμβολίαστους κάθε εβδομάδα εξετάζει η κυβέρνηση

Και τρίτο rapid test για τους ανεμβολίαστους κάθε εβδομάδα εξετάζει η κυβέρνηση

Νοέμβριος 29, 2021 - 10:16
0 σχόλια

Φωτογραφία arcadiaportal.gr

Τα νέα δεδομένα που θα φέρει η μετάλλαξη Όμικρον καθώς εξαπλώνεται, για την οποία ακόμα δεν υπάρχουν ξεκάθαρα συμπεράσματα ως προς το πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι, αλλά και η ανάγκη να αυξηθούν περαιτέρω οι εμβολιασμοί, ενδεχομένως φέρουν νέα μέτρα στη χώρα μας.

Ένα από τα μέτρα που εξετάζονται, προκειμένου να πειθαναγκαστούν και οι πλέον δύσπιστοι να προχωρήσουν στον εμβολιασμό τους, είναι η επιβολή διενέργειας ενός ακόμα rapid test την εβδομάδα, από δύο σήμερα, στους ανεμβολίαστους εργαζομένους, προκειμένου να πάνε στη δουλειά τους.

Άλλα μέτρα που υπάρχουν στο τραπέζι, είναι η χρήση μάσκας σε εξωτερικούς και σε εσωτερικούς χώρους, ανεξαρτήτως συνωστισμού, και ο πλήρης αποκλεισμός των ανεμβολίαστων πολιτών από τους εξωτερικούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, μέτρο, πάντως, που δεν φαίνεται ότι θα εφαρμοστεί καθώς θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από τους επαγγελματίες, κυρίως, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς βλέπουν τον τζίρο τους να μειώνεται με την προηγούμενη αυστηροποίηση των μέτρων.

Πάντως, εκτός σχεδιασμού συνεχίζει να θέτει η κυβέρνηση τα σενάρια καθολικού ή τοπικών lockdown.

Η φωτογραφία, το πρωί της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.