Το Ίσιωμα Καρυών δεν ανήκει σε Δήμο αφρικανικής χώρας!!!

Το Ίσιωμα Καρυών δεν ανήκει σε Δήμο αφρικανικής χώρας!!!

Απρίλιος 18, 2021 - 20:30
0 σχόλια

Γράφει ο Ι.Γ, Ασημακόπουλος

Το παλιό κοινοτικό γραφείο στο χωριό μας, χρειάζεται κάποιες επιδιορθώσεις ώστε να καταστεί λειτουργικό, και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις ή σαν εκλογικό κέντρο. Παρά το γεγονός ότι εξωτερικά έχει γίνει αμμοβολή και αρμολόγηση, προσφορά από την ΑΔΜΗΕ, εσωτερικά βρίσκεται σε κακά χάλια και χορεύουν τα ποντίκια. «Απ’ έξω κούκλα κι από μέσα πανούκλα», που λένε.

Κάθε χρόνο από το δήμο ζητάνε κατάλογο έργων από κάθε τοπική κοινότητα, για να συμπεριληφθούν στο τεχνικό πρόγραμμα. Επί δύο χρόνια, ο πρόεδρος της τοπικής μας κοινότητας ζητάει μόνο αυτό το έργο.

Υποτίθεται πως θα γινόταν πέρυσι. Μάταια… Όταν ρωτήσαμε μας είπαν από το δήμο πως ξεκίνησαν από τη δημοτική Ενότητα Φαλαισίας. Μετά ακολούθησε η Δημοτική Ενότητα Γόρτυνας. Πέρασε ο χρόνος… Μας ξέχασαν; Μας προσπέρασαν; Μας αγνόησαν;

Φέτος ο πρόεδρος πάλι ζήτησε το ίδιο έργο. Το αναζητήσαμε στη νέα τεχνική έκθεση. Δεν υπάρχει. Πάλι στην απέξω. Γιατί; Εμείς στο Ίσιωμα Καρυών είμαστε δημότες δεύτερης και τρίτης κατηγορίας;

Κύριε αρμόδιε αντιδήμαρχε επί των έργων, που σας ψάχνουμε στο τηλέφωνο και δεν σας βρίσκουμε, δεν ζητάμε να μας φτιάξετε ταβέρνα. Δεν θέλουμε παιδικές χαρές, γιατί δεν έχουμε παιδιά. Δεν θέλουμε γεφύρια, γιατί δεν έχουμε ποτάμια. Ένα χώρο να βρεθούμε σ΄ ένα μνημόσυνο, για να μη καθόμαστε στις μάντρες και στις πεζούλες, ζητάμε.

Κύριε Δήμαρχε. Το κόστος των εργασιών επιδιόρθωσης είναι μικρό, σε σχέση με έργα που (καλώς) κάνετε σε άλλες τοπικές κοινότητες. Όμως φαίνεται πως για το δήμο είναι αδύνατο να ανταποκριθεί στο ελάχιστο στις δικές μας ανάγκες. Δεν ξέρουμε τι να υποθέσουμε. Να υποθέσουμε πως δεν πήρατε τον επιθυμητό αριθμό ψήφων από το χωριό μας; Να υποθέσουμε πως δεν σας αρέσουν οι φάτσες μας; Να υποθέσουμε πως μας θεωρείτε αδιάφορη ή αμελητέα ποσότητα;

Σε κάθε περίπτωση κ. Δήμαρχε, σας θυμίζουμε ότι και η τοπική κοινότητα Ισιώματος Καρυών, ανήκει στο δήμο Μεγαλόπολης και όχι σε δήμο κάποιας Αφρικανικής χώρας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.