Ήρωες του 1821 έμπνευση πολλών Ελληνικών ομάδων (pics)

Ήρωες του 1821 έμπνευση πολλών Ελληνικών ομάδων (pics)

Ιούλιος 22, 2020 - 19:58
1 σχόλια

Στο νέο έμβλημα του Αστέρα Τρίπολης που παρουσιάστηκε επίσημα την Τρίτη 21 Ιουλίου η μορφή του αρχιστράτηγου της Ελληνικής Επανάστασης του "Θεόδωρου Κολοκοτρώνη" πήρε την δική της θέση στο νέο σήμα του συλλόγου.

Η αρκαδική ΠΑΕ μετά το γήπεδο που πήρε το όνομα του "Γέρου του Μοριά" με το νέο της σήμα κάνει πράξη την σύνδεση της με την ιστορία του νομού με τον "Θεόδωρο Κολοκοτρώνη" να μπαίνει στον καινούριο θυρεό που επιλέχθηκε ως το νέο έμβλημα.

Ωστόσο παραδοσιακά στον χώρο του Ελληνικού ποδοσφαίρου πολλές είναι οι ομάδες εκείνες οι οποίες είτε έχουν στο σήμα τους μορφές της Επανάστασης του 1821 είτε χρησιμοποιούν το όνομα μιας ηρωικής Ελληνικής μορφής της εποχής αυτης.

Α.Ο. Ανδρούτσος Γραβιάς

Α.Ο. Χώρας "Ο Παπαφλέσσας"

Α.Ο. Σκουφάς Κομποτίου

Α.Ο. Υψηλάντη

ΠΑΕ Λαμία

ΠΑΕ Καραισκάκης

 

Α.Ο. Ξάνθος Πάτμου

Α.Ο. Ρήγας Φεραίος

Α.Ο. Μιαούλης Φυλλών

Α.Ο. Κανάρης Νενητών

Νικταράς Δολιανών

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Είμαστε πολύ μπροστά από όλους σας εχουμε τον ΝΙΚΗΤΑΡΑ ,εδώ και χρόνια ,έρχεσται πίσω και καταιδρομενοι ,άσε που το σάιτ σας έκανε σοβαρή παράλειψη που δεν ανέφερε το σωματείο μας .ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ. ΔΟΛΙΑΝΩΝ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.