Ημερίδα «Υπηρεσίες Ολοκληρωμένης Κοινοτικής Φροντίδας και Υπηρεσιών νοσηλείας κατ’ οίκον» από την «ΑΜΑΛΘΕΙΑ»

Ημερίδα «Υπηρεσίες Ολοκληρωμένης Κοινοτικής Φροντίδας και Υπηρεσιών νοσηλείας κατ’ οίκον» από την «ΑΜΑΛΘΕΙΑ»

Οκτώβριος 22, 2021 - 10:33
0 σχόλια

Ο φορέας ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης «ΑΜΑΛΘΕΙΑ»,  με έδρα την Τρίπολη Αρκαδίας,   οργανώνει ημερίδα, στην Τρίπολη,  την Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021,  στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος  «Υπηρεσίες Ολοκληρωμένης  Κοινοτικής Φροντίδας  και Υπηρεσιών νοσηλείας κατ’ οίκον»  «Αρκαδία» (κωδικός πράξης / mis ( οπς) 5049170)  του Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Πελοπόννησος 2014-2020»,   με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου. 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο   Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο   Δήμου Τρίπολης  και θα παρουσιαστεί από την διεπιστημονική ομάδα του προγράμματος το έργο των υπηρεσιών της ολοκληρωμένης  κοινοτικής θεραπείας με τις υπηρεσίες που παρασχέθηκαν στην  κοινότητα, κατά τη διάρκεια λειτουργίας του προγράμματος. 

Πρόγραμμα 

Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 

10:00 Ιωάννης Κουτσανδρέας, Επιστημονικός Υπεύθυνος Η Συμβολή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην  αποασυλοποίηση και στην Ψυχιατρική μεταρρύθμιση 

10:15 Γιώργος Καραμπουτάκης, Ψυχίατρος 

Η χρησιμότητα - αποτελεσματικότητα του προγράμματος «Υπηρεσίες Ολοκληρωμένης Κοινοτικής Φροντίδας και Υπηρεσιών νοσηλείας κατ’ οίκον» 

10:30 Νικολέττα Τσώνη, Ψυχολόγος 

Εμπειρίες της διεπιστημονικής ομάδας 

10:45 Αντώνης Πολυχρονόπουλος, Κοινωνικός Λειτουργός Η διασύνδεση του προγράμματος   «Υπηρεσίες Ολοκληρωμένης κοινοτικής θεραπείας με τις υπηρεσίες που παρασχέθηκαν στην  κοινότητα, κατά τη διάρκεια λειτουργίας του προγράμματος. 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.