Ηλεία: Νεκρός 56χρονος φύλακας συσκευαστηρίου - Τον έφαγαν σκυλιά (vid)

Ηλεία: Νεκρός 56χρονος φύλακας συσκευαστηρίου - Τον έφαγαν σκυλιά (vid)

Ιανουάριος 11, 2021 - 08:42
3 σχόλια

Ένας άντρας βρέθηκε νεκρός σε χώρο συσκευαστηρίου στην περιοχή του κάμπου της Ηλείας.

Διερχόμενος πολίτης εντόπισε νεκρό τον άντρα που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι φύλακας του συσκευαστηρίου, δίπλα στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου.

Ενημέρωσε την Αστυνομία περίπου στις 5.30 αλλά δεν μπόρεσε να πλησιάσει καθώς γύρω από το νεκρό βρίσκονταν εξαγριωμένα σκυλιά.

Το σημείο που βρέθηκε σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είναι στην είσοδο του συσκευαστηρίου.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας - νεκροτομής θα προσδιορίσουν την αιτία θανάτου του 56χρονου, που βρέθηκε νεκρός σε προαύλιο χώρο συσκευαστηρίου στην περιοχή των Λεχαινών της Ηλείας, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ιατροδικαστής Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, η οποία παράλληλα απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ειδικότερα, ο 56χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως φύλακας στο συσκευαστήριο, εντοπίστηκε από πολίτη, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σημείο βρήκαν νεκρό τον 56χρονο, ενώ δίπλα από την σορό υπήρχαν αίματα. Αμέσως μετά ο χώρος αποκλείστηκε και έπειτα από λίγη ώρα έφθασε και η ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η Αγγελική Τσιόλα, η σορός του 56χρονου φέρει εκτεταμένα τραύματα από σκυλιά που βρίσκονταν στο ίδιο χώρο, ενώ μετά την διενέργεια της νεκροψίας - νεκροτομής θα διαπιστωθεί η αιτία θανάτου του άνδρα και αν τα συγκεκριμένα τραύματα σχετίζονται αποκλειστικά με τον θάνατό του.

Από το ilialive.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

ilialive.gr - Νεκρός 56χρονος φύλακας συσκευαστηρίου στα Λεχαινά


3 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.