Ίδια φιλοσοφία με ξεκάθαρο πλάνο από τον Α.Ο. Νέων Τρίπολης την νέα σεζόν

Ίδια φιλοσοφία με ξεκάθαρο πλάνο από τον Α.Ο. Νέων Τρίπολης την νέα σεζόν

Ιούλιος 02, 2020 - 14:38
2 σχόλια

Οι ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου του νομού μας έχουν ξεκινήσει να θέτουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν όντας σε διαδικασία σχεδιασμού για το πρωτάθλημα της μίας κατηγορίας και των δύο ομίλων όπως θα διεξαχθεί.

Μια από αυτές τις ομάδες που έχει βάλει εμπρός τον σχεδιασμό  όπου μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή χρονιά στο ντεμπούτο του στις τοπικές κατηγορίες του νομού μας όπου μας συστήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο βάση του πρότζεκτ του είναι και ο Α.Ο. Νέων Τρίπολης.

Οι Νέοι Τρίπολης παρότι στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣ Αρκαδίας ήταν υπέρ των δύο κατηγοριών θα λάβουν κανονικά συμμετοχή και την νέα σεζόν στο καινούριο πρωτάθλημα της μίας κατηγορίας με τους δύο ομίλους.

Η φιλοσοφία του Α.Ο. Νέων Τρίπολης ήταν και παραμένει ξεκάθαρη και έχει να κάνει με την επένδυση στην νέα γεννιά ποδοσφαιριστών, στην αξιοποίηση νεαρών αθλητών που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον χώρο του ποδοσφαίρου και με την ανάδειξη νέων ταλέντων στον τομέα του Αρκαδικού ποδοσφαίρου.

Πάνω στο τρίπτυχο αυτό οι άνθρωποι του Α.Ο. Νέων Τρίπολης θα βαδίσουν και την νέα σεζόν έχοντας ως κύριο άξονα τους πολλούς ελπιδοφόρους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει η ομάδα στο έμψυχο δυναμικό της.

Στον Α.Ο. Νέων Τρίπολης εκτός από το περσινό ρόστερ θα γίνει αξιολόγηση και στις μικρότερες ηλικίες παιδιών που διαθέτει το σωματείο ωστέ να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα και να πάρουν ευκαιρίες μπαίνοντας σταδικά στο πρόγραμμα του ποδοσφαιρικού τρόπου εξέλιξης που έχει ξεκινήσει από πέρυσι.

Επιπλέον λόγω των απαιτήσεων της νέας σεζόν δεδομένου των ομάδων μεγαλύτερης δυναμικότητας από την Α' Αρκαδίας που αναγκαστικά θα κληθεί να αντιμετωπίσει η ομάδα των Νέων Τρίπολης αναμένεται στο ρόστερ να προστεθούν 2-3 πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά για να ταιριάξουν με τους νεότερους αλλά και με τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει η ομάδα δίνοντας παράλληλα και χρήσιμες βοήθειες στους πιτσιρικάδες ποδοσφαιριστές.

Έτσι λοιπόν με ένα σαφές σχέδιο και με ένα ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο ο Α.Ο. Νέων Τρίπολης ποντάρει στην δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου με στόχο την εκμάθηση στους νέους και την καλή εικόνα της ομάδας σε επίπεδο παιχνιδιών.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Κάνεις δεν ψήφισε ανονυμους η απόφαση είχε παρθεί τα άλλα είναι για αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.