Η Τρίπολη μέρα με τη μέρα ομορφαίνει (pics)

Η Τρίπολη μέρα με τη μέρα ομορφαίνει (pics)

Σεπτέμβριος 09, 2021 - 10:09
10 σχόλια

Οι εργασίες καθημερινότητας δεν είναι αυτονόητες, όπως λένε μερικοί, είναι μεράκι.

Η Τρίπολη, μέρα την ημέρα, ομορφαίνει.

Αλλάζουν τα επιστύλια καλαθάκια στην πλατεία Αγίου Βασιλείου, στις οδούς Εθνικής Αντιστάσεως, Ουάσιγκτον, κλπ.

Μετά τις οδηγίες του Δημάρχου Κώστα Τζιούμη, ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Λαγός Γεώργιος, οι άνθρωποι της διεύθυνσης περιβάλλοντος και το τεχνικό προσωπικό τού Δήμου εργάστηκαν συντονισμένα για να επιτευχθεί αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.

Τα παλαιά καλαθάκια αποσύρονται, επισκευάζονται και θα τοποθετηθούν σε σημεία της πόλης, όπου υπάρχει ανάγκη.

Θερμή παράκληση προς τους συμπολίτες να τα προστατεύσουν.

Όλοι έχουμε αυτή την ηθική υποχρέωση, την ίδια αγάπη για την πόλη.

Όμορφη πόλη, καθαρή πόλη, φιλόξενη πόλη.

 

Δελτίο Τύπου


10 Σχόλια

Ομορφαίνει,εντάξει.Το βλέπουμε κάθε φορά που βγαίνουμε έξω.Αλλά όχι μόνο το κέντρο.Καλό είναι να δώσουν και λίγη προσοχή και στις συνοικίες.

Για τα αυτονόητα μιλάμε; Αυτοί οι κάδοι είχαν μπει επί Κωτσιανη, άσχετα αν τα κατέστρεψαν κάποιοι. Το αυτονόητο λοιπόν κάνουν.

10:41 Αυτό το "αυτονόητο" που λες λοιπόν, για ποιο λόγο τότε δεν το έκαναν οι προηγούμενοι και είχαν αφήσει τα κατεστραμμένα καλαθάκια να βρίσκονται στο έλεός τους; Πέντε ολόκληρα χρόνια ήταν στην διοίκηση του δήμου, δεν προλάβαιναν ή δεν μπορούσαν; Θα σου πω εγώ γιατί. Γιατί ήταν ανίκανοι και άχρηστοι, ακόμα και γι' αυτά τα "αυτονόητα". Και πού είσαι, μάστορα; Το "Κοτσιάνης" γράφεται με "ο" όχι με "ω". Ούτε και για τα πιο απλά δεν είστε ικανοί μερικοί

Ο άνθρωπος έκανε ένα σχόλιο (που για μένα έχει μια δόση αλήθειας) και εσύ Μπαμπινιώτη του κάνεις επίθεση.... Τελικά μερικοί τα μεταφράζετε όλα κομματικά σαν στενόμυαλοι που είστε

Έχεις απόλυτο δίκιο μέχρι τα καλαθάκια είστε ικανοί να τοποθετήσετε μέχρι εκεί , έχεις απόλυτο δίκιο μόνο γιαυτό είστε ικανοί μπράβο σας.

12.47 Όταν λέει κάποιος "το αυτονόητο λοιπόν κάνουν", εννοεί ότι δεν έκαναν και κάτι σπουδαίο, ούτε ανακάλυψαν την Αμερική. Συμφωνώ 100%. Ίσως δεν είναι και τόσο σπουδαίο να αλλάζουν τα επί 5 και πλέον χρόνια διαλυμένα καλαθάκια απορριμμάτων σε μία πόλη. Ξαναρωτάω λοιπόν, παπατρέχα. Αφού ήταν αυτονόητο (όπως και άλλες μικρές παρεμβάσεις που γίνονται σχεδόν καθημερινά στην πόλη και την ομορφαίνουν), γιατί δεν το έκαναν οι προηγούμενοι και είχαν αφήσει μια πόλη κι έναν ολόκληρο δήμο στο έλεός του; Σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις; Απάντηση θα δώσεις σ' αυτό ή απαντάς όπως σε βολεύει;

Περιμένετε και απάντηση στην κακομοιριά, την μεμψιμοιρία και την κακαντρέχεια που χαρακτηρίζει το σχόλιό σας! Απαξιώ!

Σαφώς και είναι το αυτονόητο που ως τώρα δεν είχε γίνει ,και σίγουρα είναι δείγμα εργατικοτικοτητας της νέας δημοτικής αυτή η προσπάθεια. Το αυτονόητο όμως δεν μπορεί να είναι αντικείμενο φωτογράφισης και δημοσιευμάτων, όταν αυτό γίνεται καλή ώρα όπως τώρα το "αυτονόητο" γίνεται αντικείμενο μικροπολιτικης, που μπορεί να οδηγήσει για τη φωτογραφία και σε κόψιμο κορδέλας για το πρώτο σκουπιδι που θα πέσει στο νέο κάδο.

Δεν φτάνει κανένας από τους προηγούμενους ούτε το μικρό δακτυλάκι του Δημάρχου και της ομάδας του. Συνέχισε το έργο σου Δήμαρχε, ομόρφυνε την πόλη για να αγαλλιάσει η ψυχή και των επικριτών σου και που ξέρεις στις επόμενες εκλογές μπορεί να είναι φανατικοί οπαδοί σου.

15:12 Γιατί, σε τσούζει να απαντήσεις, μήπως και καταλάβουμε ποιόν άχρηστο κι ανίκανο μαζί με τον περιφερόμενο θίασό του είχες ψηφίσει; Κακομοιριά και κακεντρέχεια τη θεωρείς εσύ την ερώτηση για ποιο λόγο δεν έκαναν τα "αυτονόητα" οι προηγούμενοι; Το "απαξιώ" να το πεις στον εαυτό σου. Και την άλλη φορά να γράψεις και το ψευδώνυμο που χρησιμοποίησες στο πρώτο σου σχόλιο, μην υπογράφεις ως "ανώνυμος", δήθεν ότι είσαι διαφορετικός σχολιαστής

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.