Η Τρίπολη αποχαιρετά τον Υποσμηναγό Μάριο - Μιχαήλ Τουρούτσικα (pics)

Η Τρίπολη αποχαιρετά τον Υποσμηναγό Μάριο - Μιχαήλ Τουρούτσικα (pics)

Φεβρουάριος 02, 2023 - 09:49
5 σχόλια

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με βαθιά οδύνη και με μεγάλη συγκίνηση από νωρίς το πρωί συγγενείς, φίλοι, απλοί πολίτες προσέρχονται στον ΙΝ Προφήτη Ηλία στην Τρίπολη για να αποχαιρετήσουν τον Υποσμηναγό Μάριο - Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 29 ετών, εκτελώντας το καθήκον του.

Περιμετρικά του ναού έχουν τοποθετηθεί στεφάνια από λευκά λουλούδια, στολισμένα με μπλε και λευκές κορδέλες, τα χρώματα της σημαίας μας, που τίμησε με τη ζωή του.

Την εξόδιο ακολουθία έχει ανακοινωθεί ότι θα παρακολουθήσουν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, ενώ αναμένεται η άφιξη και της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Από νωρίς το πρωί οι πολίτες αφήνουν το δικό τους μήνυμα στο βιβλίο συλλυπητηρίων.

Ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης βρισκόταν από τις 09:30 στον ναό, όπως και οι αντιδήμαρχοι Ελένη Καρούντζου και Γιώργος Λαγός. Λίγο αργότερα προσήλθαν οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Παπαηλιού, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Βλάσης, ο βουλευτής του ΠαΣοΚ - Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς.

Στη συνέχεια, προσήλθαν ο Αλέξης Τσίπρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Φωτογραφίες Arcadiaportal.gr και ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

ΑΘΑΝΑΤΟΙ !!! Παρακαλώ , Τιμητικά είναι Αντιπτέραρχοι πλέον

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.