Η τελευταία νίκη του Παναρκαδικού στην Καλαμάτα με Τριμπόνια και Μπίσσια (vid)

Η τελευταία νίκη του Παναρκαδικού στην Καλαμάτα με Τριμπόνια και Μπίσσια (vid)

Απρίλιος 04, 2020 - 10:25
0 σχόλια

Το ArcadiaPortal.gr ανοίγει το ρετρό αθλητικό του αρχείο και για μία ακόμα μέρα σας παρουσιάζει στιγμές του Αρκαδικού αθλητισμού απο το παρελθόν και πιο συγκρκιμένα από αναμέτρηση της Καλαμάτας με τον Παναρκαδικό για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Αναλυτικά

Η τελευταία επιτυχία του Παναρκαδικού στην Μεσσηνία κόντρα στους μελανόλευκους έρχεται στις 28 Ιανουαρίου του 2015 για την 15η αγωνιστική και πάλι του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας όταν οι πράσινοι είχαν κερδίσει με 0-2 σε ένα παιχνίδι όπου ουσιαστικά σήμανε την έναρξη της αντεπίθεσης του τριφυλλιού για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σε ένα βροχερό αγωνιστικό χώρο ο Παναρκαδικός πήρε παλλικαρίσια νίκη με 0-2 με τον Γιώργο Τριμπόνια με πολύ ωραίο πλασέ να κάνει στο 41’ το 0-1 και τον Γιώργο Μπίσσια με τρομερό άλμα και κεφαλιά μετά από κόρνερ του Γιώργου Καδά να γράφει το τελικό 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ο Παναρκαδικός στον πάγκο του είχε τον Κώστα Καλογιαννίδη και τον Γιώργο Τζήλο οι οποίοι οδήγησαν με εκπληκτική πορεία την ομάδα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα κάνοντας στην άκρη τα τότε οικονομικά προβλήματα που υπήρχαν στον σύλλογο.

Μάλιστα η ήττα της Καλαμάτας από τον Παναρκαδικό στο παιχνίδι αυτό δημιούργησε κραδασμούς στο εσωτερικό της Μεσσηνιακής ομάδας με την επεισοδιακή συνέντευξη τύπου του τότε προπονητή των μελανόλευκων Νίκου Κουρμπανά και στην συνέχεια την αποχώρηση του από την τεχνική ηγεσία της Καλαμάτα.

Καλαμάτα: Πάππος, Νιφορόπουλος, Μαρτίνος, Χριστοφιλέας, Ηλιόπουλος, Κειτά, Τσάτσος, Λουμπαρδέας, Σαλαπάτας, Αργυρόπουλος, Καλαντζής.

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Αρώνης, Μπούτας, Μπίσσίας, Κωστάκης, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Δήμος, Τριμπόνιας, Καδάς, Κώτσιρας.

Δείτε στο βίντεο του ArcadiaPortal.gr τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από τον αγώνα της Καλαμάτας με τον Παναρκαδικό τον Ιανουάριο του 2015.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Καλαμάτα - Παναρκαδικός 0-2


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.