Η Μηλιά πενθεί για τον θάνατο του Παναγιώτη Βέρρου

Η Μηλιά πενθεί για τον θάνατο του Παναγιώτη Βέρρου

Ιούλιος 02, 2020 - 15:15
0 σχόλια

Είμαστε σήμερα στη δυσάρεστη θέση να απευθύνουμε τον ύστατο χαιρετισμό στον Παναγιώτη Βέρρο του Χρήστου και της Γιαννούλας,έναν ξεχωριστό άνθρωπο του χωριού μας, φίλο και συγγενή που φεύγει από κοντά μας, τόσο απρόσμενα μόλις στα 53 του χρόνια.
Όσοι τον γνώριζαν ήξεραν πως ήταν η ψυχή της παρέας,ο άνθρωπος του γλεντιού,της χαράς αλλά και της ανιδιοτέλειας. Αποτελούσε το «μπροστάρι» σε όλες τις εκδηλώσεις του χωριού και μαζί με την υπέροχη οικογένειά του στήριζαν έμπρακτα κάθε δραστηριότητα που αφορούσε τον τόπο που γεννήθηκε,μεγάλωσε και έζησε.
Από όλες τις επιτυχίες του,ξεχωρίζει η οικογένειά του.Τα 4 αξιολάτρευτα και αξιέπαινα παιδιά του και η γεμάτη δύναμη και καλοσύνη γυναίκα του,που μέχρι το τέλος αποτέλεσαν το στήριγμά του και μια αγκαλιά αγάπης. 
Για όλους εμάς η σημερινή ημέρα αποτελεί ημέρα θλίψης,ημέρα προσευχής για τον καλό και ευγενικό συντοπίτη μας.
Εκ μέρους του Δ.Σ του συλλόγου μας, θα ήθελα να εκφράσω τα βαθιά συλλυπητήρια όλων των Μηλιωτών στην οικογένειά του και στους συγγενείς του  και ευχόμαστε να παραμείνουν ενωμένοι, ώστε να απαλύνουν μέσα από την συντροφικότητα την απώλειά του. Από την πλευρά μας να γνωρίζετε ότι θα είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε.

Τάκη,Καλό Ταξίδι!

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα 2/7/2020 & ώρα 18:30, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μηλιάς.

Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλιάς

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.