Η μαγευτική παραλία του Κρυονερίου με τα καταγάλανα νερά (pics)

Η μαγευτική παραλία του Κρυονερίου με τα καταγάλανα νερά (pics)

Ιούλιος 03, 2020 - 21:00
0 σχόλια

Το καλοκαίρι, όσοι μένουν στις πόλεις, ψάχνουν μανιωδώς διεξόδους σε κοντινή απόσταση, προκειμένου να δροσιστούν. Τι το καλύτερο, από μια βουτιά  στα κρύα νερά της παραλίας του Κρυονερίου.

Λίγο πιο πριν από τον Τυρό, στα 10 χιλιόμετρα βρίσκεται ο οικισμός του Κρυονερίου.

Ονομασία που προήλθε από τις πηγές που υπάρχουν στη στεριά- μία εκ των οποίων υδροδοτεί και το νησί των Σπετσών μέσω υδροφόρων πλοίων- αλλά και από το γλυκό νερό που αναβλύζει μέσα στη θάλασσα.

Η ξακουστή παραλία του, με τα εξωτικά καταγάλανα νερά, είναι ιδιαιτέρως αγαπητή καθώς συνδυάζει την χαλάρωση με την ψυχαγωγία. Η παραλία βρίσκεται ανάμεσα στου πρώτους προορισμούς για τις οικογένειες με παιδιά που θέλουν να πλατσουρίσουν στα καταγάλανα νερά της περιοχής, αλλά και για αυτούς που θέλουν ένα παγωμένο κοκτέιλ, που θα τους κάνει παρέα στην ηλιοθεραπεία τους.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή υπάρχει σημαντικό υποθαλάσσιο σπήλαιο για όσους ασχολούνται με την υποβρύχια εξερεύνηση και αναζητούν υποβρύχιες συγκινήσεις.

Τις φωτογραφίες τις δανειστήκαμε από σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και από το exploresouthkynouria.gr και από το www.discoverkynouria.gr


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.