Η Εθνική ομάδα βάδην στο Άστρος (pics,vid)

Η Εθνική ομάδα βάδην στο Άστρος (pics,vid)

Ιανουάριος 05, 2021 - 20:44
0 σχόλια

Στο Άστρος βρίσκονται αυτές τις μέρες ο προπονητής ΣΕΓΑΣ και συντοπίτης μας κ. Κεφαλόπουλος μαζί με τις αθλήτριες βάδην κ.κ ΝτρισμπιώτηΑντιγόνη, Παπαδοπούλου Χριστίνα,  Φιλτισάκου Κυριακή και Κουρκουτσάκη Ευσταθία, με σκοπό την προετοιμασία τους για την συνέχεια των αγώνων τους.

Να σημειώσουμε ότι η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη έχει ήδη προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κάτι που από μόνο του δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία το ότι διάλεξαν την περιοχή μας για ένα μέρος την προετοιμασίας τους. Στα πλαίσια της παραμονής τους, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Καμπύλη στο Δημαρχείο.

Η κάμερα του astrosnews και ο Κώστας Λέγκουρδας, βρέθηκαν εκεί, καλύπτοντας το γεγονός, ενώ μετά το πέρας της συνάντησης ο προπονητής κ. Κεφαλόπουλος και η πρωταθλήτρια κα. Ντρισμπιώτη στην συνέντευξη τους έκαναν λόγο για την φιλοξενία των κατοίκων, για τα προτερήματα αλλά και τα μειονεκτήματα της περιοχής μας σε επίπεδο αθλητισμού. Επίσης αναφέρθηκαν στις ειδικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν ελέω Covid, ενώ δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν τόσο την έλλειψη προσωπικής αναγνώρισης όσο και την μικρή στήριξη των προσπαθειών τους.

Τέλος ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν τόσο τον ίδιο τον Δήμαρχο κ. Καμπύλη όσο και τον πρόεδρο της αθλητικής επιτροπής κ. Δαλιάνη και για την φιλοξενία τους αλλά κυρίως για το όραμα του αθλητικού τουρισμού και για την αθλητική ανάπτυξη που παρουσιάζει ο Δήμος. Από την πλευρά του ο κ. Καμπύλης στάθηκε στην τιμή για την περιοχή μας, να φιλοξενεί αθλητές Εθνικής ομάδας καθώς επίσης και στους νέους αθλητικούς ορίζοντες που ανοίγονται συνεχώς στην Βόρεια Κυνουρία.

Άλλωστε, όπως μας δήλωσε, στόχος της δημοτικής αρχής είναι να διοργανώνονται αθλητικά δρώμενα καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και μάλιστα πέραν της τουριστικής περιόδου,  κάτι που θα μπορέσει να προσφέρει πολλαπλά οφέλη στο δήμο μας και στην οικονομία του τόπου.

Από το astrosnews.gr

Video: 

Η Εθνική ομάδα βάδην στο Άστρος (1)

Η Εθνική ομάδα βάδην στο Άστρος (2)

Η Εθνική ομάδα βάδην στο Άστρος (3)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.