Η ακτινογραφία των 12 ομάδων της Α' Αρκαδίας

Η ακτινογραφία των 12 ομάδων της Α' Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 27, 2021 - 20:03
4 σχόλια

Το νέο τοπικό πρωτάθλημα ξεκινά, η Α' Αρκαδίας στην σέντρα και οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του νομού μας μπαίνουν με όρεξη και φιλοδοξίες αλλά και με την ευχή να πραγματοποιηθεί η σεζόν χωρίς διακοπές και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

12 ομάδες αφού έχουμε και την αποχώρηση του Μαντινειακού, 5 από τον πρώτο όμιλο και 7 από τον δεύτερο θα πέσουν στην μάχη του νέου πρωταθλήματος με στόχο η καθέ μια ξεωχωσριστά να φτάσει εκεί που έχει ορίσει με το τέλος του εφετινού μαραθωνίου.

Πάμε λοιπόν να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στις ομάδες και να κάνουμε τις εκτιμήσεις μας ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Πανθυρεατικός: Ο πρωταθλητισμός είναι κάτι που βρίσκεται στο DNA της ομάδας του Άστρους και το επιβάλει η ιστορία της πόσο μάλλον δε όταν στην άκρη του πάγκου της βρίσκεται ένας εκ των κορυφαίων Αρκάδων τεχνικών ο Άρης Σαβούρδος με τον οποίο οι κιτρινόμαυροι έχουν γνωρίσει μεγάλες στιγμές. Οι Αστρινοί έχουν το ρόστερ, διαθέτουν την ποιότητα και έχουν την δίψα για να πετύχουν και σίγουρα θα είναι εκ των διεκδικητών του εφετινού τίτλου.

Δόξα Μεγαλόπολης: Η επιστροφή των Νίκου και Δημήτρη Λυμπερόπουλου πρακτικά συματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής στην ομάδα της Μεγαλόπολης. Η Δόξα είναι δεδομένο πως και με αφορμή το καλό ρόστερ που διαθέτει αλλά και με την επιστροφή των δίδυμων ότι θα αποτελέσει τον παράγοντα "Χ" του νέου πρωταθλήματος μπαίνοντας σίγουρα στο πρώτο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Ορχομενός Λεβιδίου: Η "μαχητική ψυχή" της Α' Αρκαδίας. Μια ομάδα που στην πρώτη της γραμμή βάζει τα δικά της παιδιά και στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο ταλέντο, το πάθος και την θέληση. Η ομάδα από το Λεβίδι διαθέτει στο ρόστερ της εμπειρία αλλά και νιάτα και θα παλέψει για την παραμονή έχοντας προφανώς σε πρώτο πλάνο την όσο το δυνατόν πιο γρήγορη σωτηρία της.

Τεγέα: Μια ομάδα συνόλου με καλή αγωνιστική χημεία και εναρμονισμένους ρόλους στο σύνολο της. Η Τεγέα είναι ένα σκληροτράχυλο σύνολο και η επιστροφή της μάλιστα στο γήπεδο της δίνει νέα δυναμική και αυτή θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ακόμα περισσότερο. Οι πράσινοι θα είναι ανταγωνιστικοί και σίγουρα θα επιδιώξουν γα το καλύτερο βαθμολογικό πλασάρισμα με το τέλος της σεζόν.

Δημητσάνα: Η ομάδα της Γορτυνίας διαθέτει εμπειρία, πλούσιο ατομικό ταλέντο και τα τελευταία χρόνια με την επιστροφή της στα ποδοσφαιρικά σαλόνια του νομού μας πρωταγωνιστεί. Αυτό θέλει να κάνει και την νέα σεζόν, πάνω σε αυτό το πλάνο δουλεύει με στόχο να αποτελέσει ένα από τα πιο ανταγωνιστικά σύνολα της Α' Αρκαδίας. Η επικείμενη επιστροφή της στο γήπεδο όπως οι άνθρωποι της επιθυμούν σίγουρα θα βάλει νέα δεδομένα στο τραπέζι.

Λεωνίδιο: Ποιος μπορεί να ξεγράψει αυτό το σωματείο; Ρητορικό ασφαλώς το ερώτημα ωστόσο όποιος το κάνει είναι βέβαιο πως θα εκτεθεί. Βαριά φανέλα που την φορούν νέα παιδιά με μεγάλο ταλέντο με το Λεωνίδιο να παραμένει πιστό στο δικό του ποδοσφαιρικό μοντέλο. Μια δουλεμένη ομάδα που ξέρει και να πρωταγωνιστεί και έχει τον τρόπο της να το πετυχαίνει. Ο Α.Σ.Λ. και στο νέο πρωτάθλημα θα έχει υψηλούς στόχους αφού αποτελεί μια σταθερή αξία στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο.

Ηρακλής Βερβένων: Με τον Κώστα Μπάρλα στον σύνθετο ρόλο του παίχτη - προπονητή και με πολλά νέα παιδιά ο Ηρακλής θα προσπαθήσει για την παραμονή στην κατηγορία. Η ομάδα των Βερβένων ανήκει στο γκρουπ αυτών που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την 12η θέση και αναμένεται να δώσει την δική της μάχη γι' αυτό.

Βρασιές: Η ομάδα γρίφος του νέου πρωταθλήματος. Οι μεταγραφές της την βάζουν σε θέση διεκδικητή σε θεωρητικό επίπεδο ανεβάζοντας ασφαλώς τον πήχη των προσδοκιών κάτι που μένει να το δούμε και πρακτικά μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα του Αγίου Ανδρέα έχει και την ποιότητα στο ρόστερ της αλλά και τις προδιαγραφές για μια ανταγωνιστική χρονιά και σίγουρα θα έχει την δική της θέση στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα.

Κορακοβούνι: Οι κοκκινόμαυροι διαθέτουν ένα πολύ καλό και συμπαγές σύνολο με παίχτες έμπειρους και με καλή ποδοσφαιρική σκληράδα αλλά και με έναν προπονητή τον Γιάννη Αποστολόπουλο που έχει αποδείξει πως είναι μετρ στο στήσιμο ανταγωνιστικών ομάδων. Και το Κορακοβούνι φαίνεται πως έχει τα φόντα και θα κοιτάξει το καλυτερο δυνατό πλασάρισμα σε πρώτη φάση στο τέλος της σεζόν.

ΑΕΚ Τρίπολης: Ομάδα δουλεμένη, με ποδοσφαιρικές αρχές και αρετές στο παιχνίδι της από τους παίχτες που διαθέτει στο ρόστερ της. Οι κιτρινόμαυροι είναι ένα σωστά δομημένο σύνολο που μπορεί να διαχειριστεί πράγματα και συνθήκες και είναι σίγουρο πως ανήκει σε αυτούς που θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό έχοντας προφανώς φιλοδοξίες πρωταθλητισμού μιας και το επιτρέπει αυτό οι ποδοσφαιριστές που συνθέτουν το παζλ της ΑΕΚ Τρίπολης.

Αχιλλέας:  Με τον Δημήτρη Κόλλια να αναλαμβάνει το χτίσιμο μιας νέας ομάδας ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει και θα παλέψει για την παραμονή του στην κατηγορία. Το συγκρότημα από το Παράλιο Άστρος έχει ως πρώτο στόχο να αποφύγει τον υποβιβασμό και γι'αυτό αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη.

Απόλλωνας Τυρού: Ο Απόλλωνας είναι ομάδα που μοιάζει να έχει το κοκκαλάκι της νυχτερίδας και κάθε χρόνο να βρίσκει τον τρόπο να φτάνει στον στόχο του. Η Αποστολή του Δημήτρη Λαλουδάκη των παιχτών του είναι η ίδια και φέτος και η ομάδα του Τυρού και αυτή θα δώσει τον δικό της αγώνα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΑΣ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ) ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ.

Φίλε 21;48 καλά τα λες μόνο που τον αστέρα το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το πως θα βγάλει πρόεδρο της ΕΠΣΑ και συμβούλιο της αρεσκείας του κατά τα άλλα τίποτα φούμαρα μην νομίζουν ότι επειδή δεν μιλάνε δεν ξέρουν τι γίνεται αυτοί που τους κτυπουν τις πλάτες στην Αρκαδία για δύο μπάλες και δέκα φανέλες θα ρθει η ώρα που θα πέσουν και ντομάτες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.