Hengas: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Φυσικό Αέριο στην Τρίπολη (pics)

Hengas: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Φυσικό Αέριο στην Τρίπολη (pics)

Σεπτέμβριος 06, 2022 - 11:18
3 σχόλια

Μέσα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη συγκυρία για την παγκόσμια οικονομία, η Τρίπολη, ύστερα από πολλά χρόνια καθυστέρησης, αποκτά πρόσβαση στο φυσικό αέριο.

Το φυσικό αέριο κέρδισε τους καταναλωτές στη χώρα μας την προηγούμενη δεκαετία, ως ένας αξιόπιστος ενεργειακός πόρος. Το φυσικό αέριο το εμπιστεύθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά. Τώρα, έρχεται και στην Τρίπολη. 

Πού μπορεί κάποιος να μάθει πληροφορίες σχετικά με αυτό; Ποιος μπορεί να λύσει όλες τις απορίες και να καθοδηγήσει τον καταναλωτή σχετικά με την εγκατάσταση φυσικού αερίου στην Τρίπολη; 

Το γραφείο της Hengas, Εταιρείας Διανομής Φυσικού Αερίου, βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 12 στην Τρίπολη, και οι εξειδικευμένοι υπάλληλοι της εταιρίας θα σας λύσουν όλες τις απορίες σας για το φυσικό αέριο. 

Η εταιρία θα έχει ολοκληρώσει τη χάραξη κεντρικού δικτύου 14 χιλιομέτρων στην πόλη μας μέχρι το τέλος του 2023. 

Σας ενδιαφέρει το δίκτυο διανομής του φυσικού αερίου να επεκταθεί και στην γειτονιά σας; 

Υποβάλλοντας μια δωρεάν αίτηση ενδιαφέροντος, μπορείτε να κοινοποιήσετε αυτή την επιθυμία σας στην εταιρεία, χωρίς καμία δέσμευση, και αυτό να ληφθεί υπόψη στον  σχεδιασμό του δικτύου.  

Απευθυνθείτε στο γραφείο της Hengas προκειμένου να ενημερωθείτε για το πώς θα διαμορφωθεί το δίκτυο διανομής στην Τρίπολη, τις δυνατότητες που σας παρέχει η χρήση φυσικού αερίου, το συμβόλαιο και για τις τιμές. Όλα όσα αφορούν, δηλαδή, τη σύνδεσή σας με το φυσικό αέριο. 

Σε κάθε νέα αίτηση σύνδεσης στο δίκτυο του φυσικού αερίου η Hengas προσφέρει   δωρεάν τέλη σύνδεσης. 

Επισκεφτείτε τώρα το κατάστημα της εταιρείας Hengas και μάθετε όσα πρέπει να γνωρίζετε για το φυσικό αέριο. 
Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 12 
Ωράριο: Καθημερινά 09:00 - 17:00 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2311990113
E-mail:info@hengas.gr 


3 Σχόλια

Καλά κάνει και έρχεται το φυσικό αέριο στην πόλη ! Ομως με τις παρούσες συγκυρίες και με τις τιμές του φυσικού αερίου να είναι στα ουράνια και με αμφίβολη διάθεση του , που θα εξαρτάται από τον ψυχοπαθή πούτιν, αποκλείεται να βρεθεί συνδρομητής στην παρούσα χρονική στιγμή. Στο μέλλον ίσως και εφόσον οι τιμές επανέλθουν σε κανονικά επίπεδα , ή βρεθεί άλλος φθηνός τρόπος προμήθειας του φυσικού αερίου .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.